About us

 • Titus Baptist

  Titus Baptist

  (manager director, webshop, marketing and purchasing)

  Since I was a kid I was walking around at Baptist. Last years I pay a lot of attention to our website and other marketing activities. Besides, I am responsible for the purchasing of products for the (web)shops. In 2008 I graduated for my Masters in Business with a specialization in Marketing at the Radboud University in Nijmegen.

 • Pierre Baptist

  Pierre Baptist

  ()

  I am Pierre Baptist. In 1984 I started Baptist in Arnhem at the Beekstraat. This shop expanded, and in 1992 we opened Baptist Gebouwbeslag (hardware and door handles) and in 1995 Baptist voor Houtbewerkers (fine woodworking). The passion for tools started in the hardware and tools shop of my father in Huissen. This shop is still rund by my brother and his son.

 • Hennie Baptist

  Hennie Baptist

  ()

  E-mail:
 • Niels Bedeaux

  Niels Bedeaux

  (sales Baptist Arnhem)

 • Maurice van den Brink

  Maurice van den Brink

  (sales Baptist Arnhem)

 • Mascha van der Meer

  Mascha van der Meer

  (sales Baptist Arnhem)

 • Maickel Kremer

  Maickel Kremer

  (sales Baptist Arnhem)

  Ik ben sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Baptist. Ik haal er voldoening uit als klanten naar de winkel komen met een probleem, en ik ze kan helpen om een oplossing te vinden. De klant tevreden de winkel uit laten gaan, daar word ik blij van.

  Naast mijn werkzaamheden bij Baptist geniet ik van mijn gezin, het voetbal volgen, hardlopen en fietsen.

 • Manuel Marengo

  Manuel Marengo

  (sales Baptist Arnhem)

  Sinds maart 2019 maak ik deel uit van dit nu 35 jaar oude familiebedrijf. Naast mijn werk in de winkel ben ik in de leer bij atelier Gesina Liedmeier, hier maken wij historische strijkinstrumenten.

  Binnen het zeer hechte en ervaren team van Baptist gaat er geen dag voorbij zonder iets nieuws te leren. Ik vind het leuk om deze opgedane kennis te kunnen delen en u zo tot dienst te zijn.

 • Tim van 't Hoog

  Tim van 't Hoog

  (sales Baptist Arnhem)

  In het najaar van 2018 ben ik bij de Baptist begonnen om het team op de zaterdagen te komen versterken. Doordeweeks ben ik druk bezig met mijn studie Bouwkunde op de hogeschool Arnhem waar ik de specialisatie bouwtechniek heb gekozen. Tussen studie en bijbaan is misschien niet een directe link te leggen maar ik merk dat ik veel kennis van school kan gebruiken op werk en vice versa.

  Omdat ik het leuk vind om met mensen te werken en graag meer wil leren op het gebied van klussen, en houtbewerking specifiek, is dit voor mij de ideale bijbaan.

 • Peter Schuil

  Peter Schuil

  (Webshop Baptist Arnhem)

 • Frank Bröcker

  Frank Bröcker

  (Webshop Baptist Arnhem)

 • Marcel Mellema

  Marcel Mellema

  (Magazijnmedewerker Baptist Arnhem)

  Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Baptist, een uniek familiebedrijf. Als magazijnmedewerker zorg ik voor de verwerking van alle binnenkomende producten in het magazijn en in de winkel. Ik werk samen met leuke collega’s, waarvan ik elke dag veel leer over het enorm brede assortiment.

  In mijn vrije tijd klus ik graag in en om ons huis uit 1915 en fotografie is mijn grote passie.

 • Ronald Roos

  Ronald Roos

  (sales Baptist Arnhem)

  Sinds september 2019 ben ik werkzaam binnen het team van Baptist. Ik ben te vinden in het magazijn en in de winkel. Ik krijg er veel voldoening van om u vakkundig te helpen en oplossingen voor uw problemen te vinden.

  In mijn vrije tijd ben ik veel in en om het huis aan het werk. 
  Naast mijn werk speel ik ook graag een potje tennis, of ga met mijn gezin en onze hond op stap.

 • Tanja Britting

  Tanja Britting

  (Webshop)

 • Jocelyn Stein

  Jocelyn Stein

  (Webshop)

 • Joanne Janssen

  Joanne Janssen

  ()

  Aangenaam, ik ben Joanne Janssen. Content Creator bij Baptist. Ik werk met name aan de inhoud van de website, zoals het online zetten van nieuwe producten en het up-to-date houden van productinformatie. Dankzij mijn ervaren collega’s leer ik elke dag weer wat nieuws over onze producten. Van gutsen tot cirkelzaagbladen, van bijlen tot bits. Ik verzorg heldere teksten, zodat het product voor iedereen duidelijk is.

  Naast mijn werk, geniet ik ook ontzettend van wandelen en trainen met mijn twee prachtige en eigenwijze Saarlooswolfhonden.