Beldrukkers en deurbellen

Beldrukkers en deurbellen
« Terug naar overzicht

Honeywell draadloze gong met lichtring en beldrukker

  • Artikelnummer: 431081
  • Prijs per stuk:
  • € 88,75 incl. BTW
    € 73,35 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: DC515S

Bereik: 150 meter

Afmetingen bel (bxdxh): 70 x 43 x 71 mm
Afmetingen beldrukker (bxdxh)
: 29 x 15 x 68 mm

Inclusief:
- knoopcel t.b.v. de beldrukker

Extra benodigdheden: 3 stuks AA batterijen

De Honeywell ActivLink gong is te combineren met de Libra+ serie (die wij voorheen verkochten).

De Honeywell draadloze gong bevestigt u aan de wand of plaatst u op een meubel. De draagbaarheid heeft het voordeel dat u de gong mee kunt nemen in huis of in de tuin, tot 150 meter van de beldrukker verwijderd! De Honeywell deurbel is eenvoudig, betrouwbaar en werkt probleemloos. Hij is vooraf gelinkt en dus meteen klaar voor gebruik. Hij heeft een betrouwbare draadloze verbinding en een prachtig helder geluid tot wel 84 decibel. Zo mist u geen enkele bezoeker meer.

De Honeywell draadloze gong is uitgerust met lichtring. De lichtring is voorzien van 7 instelbare kleuren en LED-flitslicht voor visuele meldingen. Ideaal als het u het geluid van de bel uit heeft staan of er veel omgevingslawaai is.

Pas het volume aan, aan de hand van uw stemming en uw gezin. Ligt de kleine eindelijk rustig in de box of uw partner ziek in bed, dan wilt u ze natuurlijk niet storen door een aanbellende bezoeker. Zet het volume eenvoudig wat zachter of helemaal uit als u zelf ook wel even wat rust kunt gebruiken. De bel is voorzien van een innovatieve slaapstand: schakel de bel gedurende 3, 6, 9 of 12 uur uit als u niet gestoord wilt worden.

Met de onderlinge koppeling van Honeywell ActivLink™ kunt u uw deurbel met Honeywell alarmsystemen en hun accessoires linken. Het biedt u volledige gemoedsrust en de mogelijkheid om uw systeem aan te passen aan uw wensen. Honeywell ActivLink maakt gebruik van de 868 MHz frequentie, dit zorgt voor een groter bereik, een betere stabiliteit van de verbinding en een langere levensduur van de batterijen (tot 2 jaar). U profiteert van de Honeywell-ActivLink-technologie, de ongelooflijk betrouwbare draadloze verbinding.

De Honeywell ActivLink™ gong is te combineren met de Libra+ serie (die wij voorheen verkochten).

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.