Briefplaten

Briefplaten
« Terug naar overzicht

Briefplaat rechthoek binnendraaiend 400 x 100 mm rvs mat

  • Artikelnummer: 26234
  • Prijs per stuk:
  • € 147,00 incl. BTW
    € 121,49 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Materiaal: roestvast staal, geborsteld
Afmeting briefplaat: 400 x 100 mm

Materiaaldikte: 2 mm
Geschikt voor verticale montage: ja
Afmeting inworp: 328 x 50 mm

Afmeting gleuf in deur: 339 x 61 mm

Bevestiging: blind (schroeven zichtbaar aan de binnenzijde van de deur)

Schroefgaten (4x) hart-op-hart: horizontaal 384 mm, verticaal 85 mm
Let op: maten controleren voordat u start met zagen en boren!

Bijzonder: indien de briefplaat horizontaal gemonteerd wordt is deze paarsgewijs te koppelen met tochtklep 26235 die, in tegenstelling tot de briefplaat,  uitsluitend voor horizontale montage geschikt is (zie 'gerelateerde artikelen')

Extra grote briefplaat (40 cm breed en 10 cm hoog!) voor degenen die veel post en grotere poststukken ontvangen! Of voor degenen die een foutje moeten wegpoetsen... Zeer smalle naden tussen klep en omranding waardoor een strak geheel is ontstaan.

Doordat de klep naar binnen draaiend is kunnen de naden tussen klep en omranding afgedekt worden waardoor deze briefplaat beter dan gemiddeld toctwerend is. De klep wordt gesloten d.m.v. een veer en daardoor is deze briefplaat ook voor verticale montage geschikt.

Als extra kunt u bij deze briefplaat een tochtklep bestellen waarmee de briefplaats paarsgewijs in de deur gemonteerd kan worden. Deze combinatie is uitsluitend geschikt voor horizontale plaatsing! Hoewel de tochtklep relatief weinig werk heeft met deze briefplaat, is aanschaf het overwegen waard omdat de briefplaat wel een erg groot gat in de deur nodig heeft...

Briefplaten zijn, naast de voordeurknop en beldrukker, een beeldbepalend element op een voordeur. Materiaal, afwerking en model kunnen de vormgeving van de voordeur versterken of juist niet.... U kunt er voor kiezen de voordeur een verlengstuk van de sfeer in uw huis te laten zijn. Of, als u op een verrassingseffect uit bent, juist niet...

Mat geborsteld roestvast staal heeft een bescheiden uitstraling. Het lijkt alsof het zich aanpast aan de omgeving waarin het zich bevindt. Bent u op zoek naar een pittig accent op uw voordeur, kies dan voor hoogglans chroom of messing!

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.