Deurgrepen

Deurgrepen
« Terug naar overzicht

Deurgreep T-model Ø 19 mm 500 mm h-o-h 300 mm rvs mat

Model: T-model
Materiaal: geborsteld roestvast staal AISI 304
Diameter: Ø 19 mm
Hart-op-hart maat: 300 mm
Totale lengte: 500 mm
Diepte: 65 mm
Bevestiging: enkelzijdig, niet doorgaand, blind
Maatwerk mogelijk? ja

Deze deurgreep is geschikt voor enkelzijdige bevestiging. Hebt u een set nodig (voor beide zijdes van één deur), neem dan contact met ons op.

Standaard wordt deze greep met een blinde bevestiging geleverd. U schroeft twee bevestigingsnokken op de deur waar de holle uiteinden van de greep overheen geschoven worden. Borging aan de nokken vindt plaats d.m.v. inbusbouten. Het voordeel van deze bevestiging is dat u er aan de andere zijde van de deur niets van ziet! Zo blijft een mooie voordeur mooi!

Heeft u liever een doorgaande bevestiging (waarbij aan de binnenzijde van de deur de bevestiging wél zichtbaar is) voor bijvoorbeeld een holle deur, dan is dat mogelijk. Een paarsgewijze bevestiging (greep aan weerszijden van de deur waarbij de grepen exact tegenover elkaar staan en aan elkaar gemonteerd worden) behoort ook tot de mogelijkheden.

Indien een bestaande deurgreep vervangen wordt, geniet het vaak de voorkeur de bestaande gaten van de te vervangen greep te blijven gebruiken. In dat geval kunnen de meeste modellen speciaal voor u op maat gemaakt worden! De levertijd voor maatwerk is circa twee werkweken.

Onze grepen en de bijbehorende bevestigingsmaterialen worden vervaardigd van RVS AISI 304. Deze kwaliteit heeft regelmatig licht onderhoud nodig, afhankelijk van de omgeving waarin de greep gemonteerd is. Vlugroest kan optreden maar is eenvoudig en snel te verwijderen.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.