Deurgrepen

Deurgrepen
« Terug naar overzicht

Deurgreep U-model 25x25 mm h-o-h 450 mm rvs mat

  • Artikelnummer: 34919
  • Prijs per stuk:
  • € 90,75 incl. BTW
    € 75,00 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering binnen 2-5 werkdagen Levering binnen 2-5 werkdagen
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Model: U-greep
Materiaal: geborsteld roestvast staal AISI 304
Afmetingbuis: 25x25 mm
Hart-op-hart maat: 450 mm
Totale lengte: 475 mm
Diepte: 65 mm
Bevestiging: enkelzijdig, niet doorgaand, blind
Maatwerk mogelijk? ja

Bij Baptist Gebouwbeslag heeft u de beschikking over een grote keuze in roestvast stalen grepen. De meeste modellen zijn leverbaar in meerdere maten waardoor bijzondere wensen goed vervuld kunnen worden!

Standaard worden de grepen met een blinde bevestiging geleverd. U schroeft twee bevestigingsnokken op de deur waar de holle uiteinden van de greep overheen geschoven worden. Borging aan de nokken vindt plaats d.m.v. inbusbouten. Het voordeel van deze bevestiging is dat u er aan de andere zijde van de deur niets van ziet! Zo blijft een mooie voordeur mooi!

Heeft u liever een doorgaande bevestiging (waarbij aan de binnenzijde van de deur de bevestig wél zichtbaar is) voor bijvoorbeeld een holle deur, dan is dat mogelijk. Een paarsgewijze bevestiging (greep aan weerszijden van de deur waarbij de grepen exact tegenover elkaar staan en aan elkaar gemonteerd worden) behoort ook tot de mogelijkheden.

Indien een bestaande deurgreep vervangen wordt, geniet het vaak de voorkeur de bestaande gaten van de te vervangen greep te blijven gebruiken. In dat geval kunnen de meeste modellen speciaal voor u op maat gemaakt worden! De levertijd voor maatwerk is circa twee werkweken.

Onze grepen en de bijbehorende bevestigingsmaterialen worden vervaardigd van RVS AISI 304. Deze kwaliteit heeft regelmatig licht onderhoud nodig, afhankelijk van de omgeving waarin de greep gemonteerd is. Vlugroest kan optreden maar is eenvoudig en snel te verwijderen.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.