Blindrozetten en -schilden

Blindrozetten en -schilden
« Terug naar overzicht

ONE by Piet Boon blindrozet Ø 50 x 5 mm metallic brons

  • Artikelnummer: 6365742
  • Prijs per stuk:
  • € 16,15 incl. BTW
    € 13,35 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering binnen 2-5 werkdagen Levering binnen 2-5 werkdagen
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 2701R001BRXX0 - PBB50

Basismateriaal: roestvast staal
Afwerking: metallic coating brons / bruin
Onderhoud: reinigen met vochtige doek

Afmeting rozet: Ø50 mm x 5 mm dik
Afstand bevestigingsgaten: 38 mm

Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Dit luxe blindrozet uit de Formani ONE by Piet Boon serie is voorzien van een metallic coating. Metallic brons is een coating, die zich kenmerkt door het specifiek kleureffect van metaaldeeltjes die heel subtiel door de donkere bronstint tevoorschijn komen. Metallic brons is warm en diep van kleur.

Het blindplaatje is voorzien van zichtbare schroefbevestiging, door middel van twee schroeven op 38 mm afstand.

Over de ontwerper:
Piet Boon® is in 1983 opgericht door de internationaal gerenommeerde Nederlandse ontwerper en ambachtsman met dezelfde naam. De internationale designstudio heeft zich ontwikkeld tot een internationaal luxury lifestyle merk met private, corporate en commerciële klanten in 46 landen over de hele wereld.

Piet Boon (1958) begon zijn carrière als aannemer en als ambachtelijk vakman met een voorliefde voor natuurlijke materialen en bijzondere details. Hij ontdekte dat hij zijn visie pas ten volle kon realiseren als hij zich met het totaalconcept kon bezighouden. Al vrij snel verlegde hij bij zijn ontwerpen de focus naar functionaliteit, comfort, tijdloosheid en duurzaamheid. Dit heeft geresulteerd in een internationaal portfolio van klanten en projecten. In 1986 werd zijn vrouw Karin Meyn (1961) zakenpartner en creatief directeur. Samen geven Piet Boon en Karin Meyn leiding aan een dynamisch en internationaal team van architecten, ontwerpers, stylisten en ambachtelijke vaklieden. Tegenwoordig is Piet Boon® één van de meest spraakmakende Nederlandse designstudio’s ter wereld die zich internationaal onderscheidt in ontwerpen voor exterieur en interieur, productdesign voor privéhuizen en corporate en commerciële klanten wereldwijd.

Het werk van Piet Boon wordt al vanaf de oprichting van zijn bedrijf gekenmerkt door een groot technisch inzicht, een scherp oog voor detail en gevoel voor esthetiek. Hoewel het werkterrein van Piet Boon® steeds breder wordt, blijft de focus liggen op de kenmerkende basisprincipes: een combinatie van functioneel, tijdloos design en natuurlijke materialen met bijzondere, onderscheidende details. Formani is exclusief wereldwijd partner van Piet Boon® op het gebied van hardware en bathware. Voor Formani ontwierp Piet Boon Studio de lijnen ‘ONE’ en ‘TWO’.

Onderhoudsadvies:
FORMANI® producten met coating uit de collectie ‘ONE by Piet Boon’ kunnen worden schoongemaakt met behulp van een sopje met zachte zeep. Er mogen geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden!

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.