Deurkrukken messing ongelakt

Deurkrukken messing ongelakt
« Terug naar overzicht

Reinigings- en polijstpasta 175ml

  • Artikelnummer: 30000
  • Prijs per tube:
  • € 9,90 incl. BTW
    € 8,18 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad

Inhoud: 175 ml, tube

Toepassing: 'Chromglanz' reinigt, polijst en conserveert in één arbeidsgang niet alleen diverse metalen zoals roestvast staal, chroom, koper, messing, nikkel, tin, aluminium, goud en zilver, maar ook kunststoffen, keramiek en emaille. Het lost bovendien roest- en teervlekken op. 'Chromglanz' is geschikt voor de reiniging van o.a. aanrechtbladen, spoelbakken, strijkijzers, kranen, keramische kookplaten, het chroom van auto's en rijwielen, kunststoffen meubels, badkuipen en tegels. Ideaal voor deurkrukken, briefplaten, voordeurknoppen, etc. van ongelakt messing, chroom en nikkel. Door de polijstende werking niet geschikt voor matmessing, matnikkel en matchroom en andere materialen met een mat oppervlak. Vermijd contact met profielcilinders en sloten van auto's! Het product is in staat lichte krasjes uit lak te verwijderen. Ga hierbij echter met uiterste precisie te werk.

Niet geschikt voor: geborsteld en mat roestvast staal en matnikkel

Gebruik: met een vochtige spons of zachte doek aanbrengen en afhankelijk van de aard van het materiaal en de ernst van de verontreiniging met meer of minder druk inwrijven, drogen en met een schone zachte doek uitpoetsen.

Let op: bij toepassing op zachte materialen het resultaat eerst op een onopvallende plek beoordelen voordat het gehele object behandeld wordt!

Samenstelling: 5-15% zeep,

Reinigings- en polijstpasta is dé pasta voor het laten glimmen van ongelakt messing, chroom, nikkel en andere metalen. Met een zachte doek en een beetje pasta smeert u het metaal goed in, totdat het weer glimt als nieuw!

Wij gebruiken deze polijstpasta voor het schoonmaken, oppoetsen, verwijderen van plak en ander vuil. Voor deurkrukken van ongelakt messing, chroom, nikkel, roestvast staal, aluminium en meer. Gebruik de pasta voor het schoonhouden van sanitaire accessoires, zoals handdoekstangen, toiletrolhouders en waskommen. Maar ook voor briefplaten en voordeurknoppen!

Kerstens Original Chromglanz
Cleaning- and polishingpaste, a top product for the metal- and plasticcare

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.