Deurkrukken overige materialen

Deurkrukken overige materialen
« Terug naar overzicht

ONE by Piet Boon T-vorm deurkruk op geveerd rozet wit 15 mm

  • Artikelnummer: 4279678
  • Prijs per paar:
  • € 150,00 incl. BTW
    € 123,97 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Showmodel aanwezig, levering binnen 2-5 werkdagen Showmodel aanwezig, levering binnen 2-5 werkdagen
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 2701D001BMXX0 - PBT15/50

Basismateriaal: massief rvs
Afwerking: mat wit gecoat
Reinigen: sopje met zachte zeep

Afmetingen kruk: Ø 15 mm - 55 mm diep – 100 mm hoog 
Inclusief: geveerd rozet Ø 50 mm x 5 mm dik en bevestigingsmateriaal
Totale afmeting op rozet:
 50 mm breed - 60 mm diep - 100 mm hoog
Ideale doornmaat (krukgat tot rand deur) slot: 60 mm

Geschikt voor doorgaande montage +-+ 38mm: ja 
Geschikt voor buitendeuren: nee

Een luxe tijdloze T-vorm deurkruk van het kwalitatieve merk Formani op een geveerd rozet. Formani producten wit en zwart uit de collectie ONE by PIET BOON zijn voorzien van een A-kwaliteit poedercoating en hebben een massieve rvs ondergrond. Dikte van de kruk is 15 mm. De ideale doornmaat van het slot is 60 mm, ivm de draairuimte die deze kruk nodig heeft om de deur te openen.

Onderhoudsadvies:
Schoonmaken met een sopje met zachte zeep.
Let op: geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken!

Over de ontwerper: 

Piet Boon® is in 1983 opgericht door de internationaal gerenommeerde Nederlandse ontwerper en ambachtsman met dezelfde naam. De internationale designstudio heeft zich ontwikkeld tot een internationaal luxury lifestyle merk met private, corporate en commerciële klanten in 46 landen over de hele wereld.

Piet Boon (1958) begon zijn carrière als aannemer en als ambachtelijk vakman met een voorliefde voor natuurlijke materialen en bijzondere details. Hij ontdekte dat hij zijn visie pas ten volle kon realiseren als hij zich met het totaalconcept kon bezighouden. Al vrij snel verlegde hij bij zijn ontwerpen de focus naar functionaliteit, comfort, tijdloosheid en duurzaamheid. Dit heeft geresulteerd in een internationaal portfolio van klanten en projecten. In 1986 werd zijn vrouw Karin Meyn (1961) zakenpartner en creatief directeur. Samen geven Piet Boon en Karin Meyn leiding aan een dynamisch en internationaal team van architecten, ontwerpers, stylisten en ambachtelijke vaklieden. Tegenwoordig is Piet Boon® één van de meest spraakmakende Nederlandse designstudio’s ter wereld die zich internationaal onderscheidt in ontwerpen voor exterieur en interieur, productdesign voor privéhuizen en corporate en commerciële klanten wereldwijd.

Het werk van Piet Boon wordt al vanaf de oprichting van zijn bedrijf gekenmerkt door een groot technisch inzicht, een scherp oog voor detail en gevoel voor esthetiek. Hoewel het werkterrein van Piet Boon® steeds breder wordt, blijft de focus liggen op de kenmerkende basisprincipes: een combinatie van functioneel, tijdloos design en natuurlijke materialen met bijzondere, onderscheidende details. Formani is exclusief wereldwijd partner van Piet Boon® op het gebied van hardware en bathware. Voor Formani ontwierp Piet Boon Studio de lijnen ‘ONE’ en ‘TWO’.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.