Deurkrukken rvs

Deurkrukken rvs
« Terug naar overzicht

Knud Holscher: D-Line deurkruk L-14mm op krukrozet roestvast staal

  • Artikelnummer: 57466
  • Prijs per paar:
  • € 79,00 incl. BTW
    € 65,29 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Ontwerp: Knud Holscher

Basismateriaal: roestvast staal AISI 316L

Afwerking: mat geborsteld

Geschikt voor doorgaande bevestiging? Ja, in combinatie met een geschikt slot zoals de meeste sloten vanaf ca. 1995

Wordt geleverd inclusief: krukrozetten, vastdraaibaar gemonteerd d.m.v. kogellagers, met onzichtbare bevestiging, diameter 50mm x dikte 4,5mm, 2x patentbout

Eventueel apart te bestellen: sleutelrozetten, profielcilinderrozetten, vrij-bezetgarnituur voor badkamerslot (zie 'gerelateerde producten')

Onderhoud: reinigen met vochtige doek, bij hardnekkige verontreiniging met roestvast staal reiniger

 

Extra slanke uitvoering van het L-model met een diameter van 14 mm. Knud Holscher ontwierp het origineel van deze deurkruk voor D-Line! 

Vanaf het begin van de jaren 70 van de vorige eeuw is D-Line een begrip geworden als het om roestvast staal gebouwbeslag gaat!

Waarmee onderscheidt D-Line zich?

1.
Elegantie in design Geheel in de Deense traditie is het D-Line gebouwbeslag vrij van overbodige details. De elegantie wordt bereikt doordat bij de L- en U-deurkrukken de binnenradius van de bocht gelijk is aan de diameter van de buis. Zonder vervorming van de buis in de bocht en dus ook zonder ontsierende verdikkingen!

2. Solide techniek Een D-Line deurkruk wordt vastdraaibaar aan het rozet of het schild bevestigd door middel van een kogellager met binnenschroefdraad. Speling- en rammelvrij voor jaren! Bovendien worden de deurkrukken d.m.v. een speciale schroef aan de krukas bevestigd. Die tweevoudige bevestiging creëert een duurzaam geheel met de deur!

3. Roestvast staal AISI 316L U ziet het niet meteen, maar wel na verloop van jaren: een D-Line deurkruk of greep blijft mooi! Niet alleen door het tijdloze ontwerp, maar ook door het gebruikte roestvast staal waarvan de toplaag een zeer groot zelfherstellend vermogen heeft indien een beschadiging optreedt. Voorwaarde daarvoor is dat de kruk regelmatig gereinigd wordt, zodat de toplaag in aanraking blijft met de zuurstof uit de lucht. Mits u de kruk afspoelt met water, kan de kruk zelfs met agressieve middelen gereinigd worden (met uitzondering van zoutzuur). Let dan wel op de lak van de deur!

4. Breed toepassingsbereik Anti-allergisch, bestand tegen agressieve milieuomgevingen, hygiënisch. Geschikt voor industrie, gezondheidsinstellingen, laboratoria, keukens en natuurlijk thuis!

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.