Pompespagnoletten

Pompespagnoletten
« Terug naar overzicht

Ton-4 pompespagnolet messing ongelakt zwart hout

  • Artikelnummer: 31230
  • Prijs per set:
  • € 261,00 incl. BTW
    € 215,70 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Basismateriaal: messing en zwart houten huls
Afwerking: messing: gepolijst, ongelakt, hout: zwart gebeitst

Breedte kast: 30 mm
Breedte geleiders: 36 mm
Slag: 15 mm 

Geschikt voor:
- naar buiten draaiende dubbele deuren (voor naar binnendraaiende deuren dient u 2 extra geleideblokjes * te bestellen)
- naar buiten draaiende dubbele ramen (zonder tussenstijl)
Eventueel apart te bestellen:
espagnoletbijzetslot *

Onderhoud: indien ongelakt messing niet gepoetst wordt, zal het aanvankelijk vlekkerig en mat tonen en na verloop van tijd een egalere donkere tint aannemen; wilt u de hoogglans behouden, poets het messing dan regelmatig met een polijstpasta

Inclusief:
- 2x stang (1x 10x10x1100mm, 1x 10x10x1400mm)
- 3x geleideblokje
- 2x sluitplaat

* de Bonomi / Mi Satori bijzetslotjes en geleideblokjes passen niet op de Ton-4 espagnoletten (de stangen zijn dikker), tenzij u de opening iets uitvijlt.

De replica van het originele Ton-model zoals dit in de twintiger dertiger jaren van de vorige eeuw veelvuldig werd toegepast! De Ton messing pompespagnolet is uitgevoerd met een zwarte, houten huls.

Bij de espagnolet worden 2 stangen meegeleverd, waarmee u inclusief de espagnolet een maximaal bereik heeft van 270 cm. De stangen dienen 'in het werk' op maat gezaagd te worden.

Begin met zagen van de langste stang (gaat er iets mis dan kunt u deze nog voor de kortere gebruiken). Let er wel op dat u niet de zijde met de aansluiting op het espagnolet er af zaagt.

De espagnolet wordt geleverd met drie geleideblokjes en twee sluitplaten. Voor een naar binnendraaiende deur heeft u twee extra geleideblokjes nodig en vervallen de sluitplaten.

Ter beveiliging van de deur kunt u optioneel een bijzetslotje meebestellen dat het 'open hengelen' van de espagnolet verhindert. Op de gewenste positie boort u een gaatje in de stang, zodat het slotje zich vast kan zetten.

De espagnolet is van messing en ongelakt. Hierdoor zal de espagnolet naar verloop van tijd gaan oxideren (doffer worden). Wilt u de glans behouden dan dient u het messing regelmatig te poetsen met een zachte, droge doek en, bij hardnekkige vlekken, met polijstpasta. 

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.