Piet Boon deurbeslag

De stijl van Piet Boon is te omschrijven als basic chic met aandacht voor comfort en detail. Zijn ontwerpstijl heeft een internationale uitstraling. Piet Boon is ook buiten onze landsgrenzen een bekend designer.

Piet Boon by Formani
Het innovatieve bedrijf Formani levert al jaren exclusieve en kwalitatief hoogwaardige interieurconcepten. De afgelopen jaren is Formani gaan samenwerken met een aantal bekende Nederlandse topontwerpers, waaronder Piet Boon.

Piet Boon deurkrukken, Piet Boon raambomen, Piet Boon meubelknoppen en Piet Boon meubelgrepen. In de catalogus van Formani vindt u de gehele collectie van Piet Boon by Formani.

Design van Piet Boon by Formani kunt u bestellen bij Baptist Gebouwbeslag.
Bekijkt u Piet Boon design in de catalogus van Piet Boon by Formani op Baptist.nl. Baptist Gebouwbeslag kan de producten uit de catalogus Open Up! van Formani met onder andere design van Piet Boon speciaal voor u bestellen.

Vragen? Neemt u dan contact op met Baptist Gebouwbeslag. U bent ook van harte welkom in onze winkel Baptist Gebouwbeslag in Arnhem. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag!

Baptist Gebouwbeslag kan Piet Boon deurbeslag en meubelslag voor u bestellen!

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.