Waar blijven jullie deurkrukken?

Het grootste deel van onze deurkrukken blijft in de regio die door Apeldoorn, Enschedé, Nijmegen en Utrecht omlijnd wordt. Voor het merendeel betreft het klinken die gebruikt worden voor de restauratie en renovatie van huizen die in de dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw gebouwd zijn. Wat gaat waarheen?

Naar Apeldoorn gaan vooral Ton deurkrukken, Enschedé vraagt over het algemeen naar onze Bauhaus deurkrukken. Langs de singels in Nijmegen vindt u regelmatig onze Jugendstil deurkrukken, terwijl Nijmegen-Oost en Altrade voor de Ton modellen kiezen. Utrecht kiest zowel Jugenstil en Ton als Gropius deurkrukken. En in Arnhem zijn de Jugendstil krukken gewild in het Boulevardkwartier en in het Spijkerkwartier, maar Sonsbeek-Zuid gaat over het algemeen voor strakke modellen terwijl de Burgemeesterswijk regelmatig tussen Ton en Jugendstil twijfelt.

Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Het Gooi zijn in hoge mate eensgezind: hier is de Bauhaus deurkruk van Walter Gropius favoriet. Misschien omdat het de steden zijn waar we het meest met binnenhuisarchitecten samenwerken.

Deurkrukken van Baptist Gebouwbeslag 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.