Profielcilinders

Profielcilinders

Let op! Bestelt u meer dan één cilinder die gelijksluitend zijn, dan valt dit onder maatwerk en mag het product niet meer geretourneerd worden.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op of kom langs bij Baptist. Ook voor nabestelling op nummer bent u van harte welkom in de winkel!

Keuze in Mauer profielcilinders:
- standaard S
- standaard met kerntrekbeveiliging F3
- gecertificeerd met kerntrekbeveiliging DT1
- gecertificeerd met kerntrekbeveiliging New Wave 4

  


Kopieerbescherming:
Boorbelemmering:
Breekbescherming:
Kerntrekbeveiligd:
Keersleutel:
Standaard
nee
ja
nee
nee
nee 
F3
nee
ja
nee
ja
nee
DT1
ja
ja
ja
ja
nee
NewWave4
ja
ja
ja
ja
ja 

 

Profielcilinders, ook wel cilindersloten genoemd, zijn er in veel verschillende types. De verschillen zijn onder andere te vinden in de functionaliteit, het inbraakwerend vermogen en het sleutelcertificaat.

Onderscheid op functionaliteit:
Een eenvoudige profielcilinder bezit de basisfunctionaliteit: het vergrendelen van een gebouw. Een complexer profielcilinder is functioneel geschikt voor het beheren van een sluitplan waarbij toegang kan worden verleend (of juist ontzegd) tot bepaalde ruimtes, aan bepaalde mensen in grote gebouwen (dit kan met zowel de standaard, F3, DT1 en New Wave 4 cilinders).

Onderscheid op inbraakwerend vermogend:
Profielcilinders zijn ontwikkeld op basis van vaak toegepaste inbraakmethodes. Zo zijn er cilinders die extreme boor- en breekbescherming bieden. Andere cilinders zijn daarnaast ook klop-methode en anti-picking bestendig (de inbraakwerendheid neemt toe van de standaard cilinders naar de New Wave 4 cilinders).

Onderscheid op sleutelcertificaat:
Een profielcilinder kan met en zonder sleutelcertificaat worden aangeschaft. Een sleutel van een cilinder met sleutelcertificaat kan alleen worden gedupliceerd door de fabrikant. Dit kan een erkende sleutelspecialist op vertoon van het officiële certificaat voor u verzorgen (de DT1 en New Wave 4 cilinders hebben een sleutelcertificaat).

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.