Vipp sanitaire accessoires

Vipp sanitaire accessoires
« Terug naar overzicht

Vipp 6 planchet rvs

Afmetingen:

breedte: 30 mm

diepte: 105 mm

hoogte: 17 mm


Materiaal:
 roestvast staal

Aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt!

De Vipp planchet is perfect voor in de badkamer of toilet bij de wastafel. Door de keuze in roestvast staal en rubber is de planchet ook geschikt onder de douche voor uw douchegel en shampoo!

 

De planchet heeft een strak ontwerp in roestvast staal en is bekleed met rubber. De Vipp planchet wordt geleverd in een stijlvolle verpakking.


Wilt u meer dan 1 stuk bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op i.v.m. beperkte voorraad.

Bekijk de demonstratie video:

 


HET VERHAAL VAN VIPP

In 1939 vervaardigde Holger Nielsen op ambachtelijke wijze de eerste Vipp pedaalemmer op speciaal verzoek van zijn echtgenote, die dringend een afvalverzamelaar voor haar nieuwe kapsalon nodig had. Al snel toonden ook de plaatselijke huisarts en tandarts belangstelling voor de creatie en dat luidde het begin in van een periode van 50 jaar waarin de Vipp pedaalemmer een begrip werd in de Deense klinieken en kapsalons.

 

Tot stomme verbazing van haar omgeving, nam Jette Egelund, dochter van Holger Nielsen en opgeleid tot maatschappelijk werkster, in 1993 op 42-jarige leeftijd Vipp over uit de erfenis van haar vader. Met een missie! Vipp onder de aandacht brengen van mensen met oog voor vormgeving en kwaliteit. Zij slaagde daar zo goed in, dat haar pedaalemmers zij aan zij met andere design-klassiekers opgenomen zijn in de collectie van het Deens Design Centrum.

 

Haar zoon Kasper is inmiddels in het bedrijf opgenomen en verantwoordelijk voor de marketing, dochter Sofie verzorgt de grafische vormgeving. Vipp is nu een familiebedrijf met grote ambities: het creëren van een wereldmerk op basis van materiaalkeuze, vakmanschap en vormgeving.

 

Nu bestaat de Vipp lijn uit verschillende pedaalemmers, toiletborstels, wasmanden, papiermanden, sanitair, zeepdispensers en handdoeken, leverbaar in wit en alu zwart en elk jaar een Limited Edition. Vipp wordt geroemd om zijn lange levensduur en om dat zo te houden zijn alle onderdelen los leverbaar.

 

Vipp is dan ook niet zomaar een oppervlakkige kennis, maar een metgezel voor het leven!

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.