Vipp sanitaire accessoires

Vipp sanitaire accessoires
« Terug naar overzicht

Vipp 9 staande zeepdispenser anniversary-white

 • Artikelnummer: 26113
 • Prijs per stuk: € 105,00 incl. BTW
 • Aanbieding prijs per stuk:
 • € 89,00 incl. BTW
  € 73,55 excl. BTW
 • Aanbieding tot: 30 juni 2017
 • Verzendkosten € 4,90
 • Aantal:
 • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
 • Stel een vraag over dit product  Stel een vraag over dit product
 • Stuur door naar een vriend  Stuur door naar een vriend

Afmetingen: hoog 130 x rond 80 mm

Inhoud: 200 ml

Materiaal pomp: roestvast staal

Materiaal houder: electrolytisch verzinkt met poedercoating gebroken wit

Kleur: gebroken wit, speciale '100 years anniversary' uitgave
Bijzonderheden: houder vaatwasmachine bestendig

 

Prijs per stuk

Aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt!

In een speciale '100 years anniversary' uitgave!

 

"De VIPP kleur van 2015, ‘Anniversary White’, neemt ons mee op een trip door het verleden met de herleving van de originele witte VIPP kleur – de eerste kleur gekozen door Vipp oprichter Holger Nielsen in 1939. Samen met het handgeschreven logo, is de kleur van 2015 een tribute aan de ontwerpfilosofie van Holger die in 2015, 100 jaar oud geworden zou zijn."

 

Wie hem voor het eerst ziet wil hem aanraken en wordt zelf gegrepen door de krachtige en toch zachte vorm. Door zijn grote functionele roestvast stalen druktoets heeft u altijd gevoel. Uniek: tijdens het pompen blijft de uitlooptuit in positie waardoor de zeep daar terecht komt waar u het verwacht.

 

Wie deze pomp nader beschouwt ontdekt de anti-slip rubberen voet en een fraai pompmechanisme dat speciaal voor deze dispenser is ontwikkeld. Het aanzuigbuisje is voorzien van een terugloopventiel en dat garandeert dat u bij één druk op de toets onmiddellijk over de juiste dosering zeep beschikt. De houder is afgewerkt met een transparante lak die vaatwasmachinebestendig is.

 

Kortom, een staande zeepdispenser die niet alleen door zijn vorm begerenswaardig is, maar ook nog eens functioneel, van hoog kwaliteitsniveau en makkelijk schoon te houden. Een aanwinst voor uw wastafel of aanrecht! 

 

Hoe onderhoudt u uw Vipp? Lees meer...

Wilt u meer dan 1 stuk bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op i.v.m. beperkte voorraad.

Bekijk de demonstratie video:

 

HET VERHAAL VAN VIPP
In 1939 vervaardigde Holger Nielsen op ambachtelijke wijze de eerste Vipp pedaalemmer op speciaal verzoek van zijn echtgenote, die dringend een afvalverzamelaar voor haar nieuwe kapsalon nodig had. Al snel toonden ook de plaatselijke huisarts en tandarts belangstelling voor de creatie en dat luidde het begin in van een periode van 50 jaar waarin de Vipp pedaalemmer een begrip werd in de Deense klinieken en kapsalons.
 
Tot stomme verbazing van haar omgeving, nam Jette Egelund, dochter van Holger Nielsen en opgeleid tot maatschappelijk werkster, in 1993 op 42-jarige leeftijd Vipp over uit de erfenis van haar vader. Met een missie! Vipp onder de aandacht brengen van mensen met oog voor vormgeving en kwaliteit. Zij slaagde daar zo goed in, dat haar pedaalemmers zij aan zij met andere design-klassiekers opgenomen zijn in de collectie van het Deens Design Centrum.
 
Haar zoon Kasper is inmiddels in het bedrijf opgenomen en verantwoordelijk voor de marketing, dochter Sofie verzorgt de grafische vormgeving. Vipp is nu een familiebedrijf met grote ambities: het creëren van een wereldmerk op basis van materiaalkeuze, vakmanschap en vormgeving.
 
Nu bestaat de Vipp lijn uit verschillende pedaalemmers, toiletborstels, wasmanden, papiermanden, sanitair, zeepdispensers en handdoeken, standaard leverbaar in wit en alu zwart, en elk jaar een Limited Edition. Vipp wordt geroemd om zijn lange levensduur en om dat zo te houden zijn alle onderdelen los leverbaar.
 
Vipp is dan ook niet zomaar een oppervlakkige kennis, maar een metgezel voor het leven!

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.