SKG losse veiligheidscilinderrozetten

SKG losse veiligheidscilinderrozetten
« Terug naar overzicht

SKG Bauhaus cilinderrozet 55x55mm buitenzijde messing ongelakt

Voldoet aan de SKG*** norm  (ook indien het rozet een SKG** merkteken draagt) mits het gecombineerd wordt met een SKG cilinderrozet voor de binnenzijde van de deur

Basismateriaal: messing
Afwerking: hoogglans gepolijst
Buitenmaat: vierkant 55 x 55 mm
Bevestigingsnokken: +-+ 38 mm
Dikte: 12 mm

Onderhoud: 
indien u de hoogglans wilt behouden regelmatig poetsen met polijstpasta, indien u het messing wilt laten verouderen, hoeft het niet onderhouden te worden

Let op! Dit SKG buitenrozet dient paarsgewijs bevestigd te worden met toepassing van een SKG-binnenrozet!

Vierkant profielcilinderrozet voor aan de buitenzijde van een buitendeur in ongelakt messing. Dit veiligheidsrozet is een 12mm rozet met bussen aan de achterzijde voor het monteren vanuit de binnenkant. Hiervoor heeft u altijd een binnen- en buitenrozet nodig.

Dit rozet voor de buitenzijde van de deur wordt paarsgewijs gemonteerd met behulp van een rozet voor de binnenzijde van de deur. Om aan de SKG-normen te voldoen moet bij de cilinderrozetten van de SKG serie het binnenrozet ook een SKG-binnenrozet zijn.

Onafhankelijk van welke kleur u voor het buitenrozet heeft gekozen, kunt u uit tal van kleuren voor het binnenrozet kiezen. Het ongelakt messing voor buiten is te combineren met messing gelakt of titaan, chroom, nikkel, matchroom, etc. voor binnen. En natuurlijk ook ongelakt messing. Of met een vierkant rozet in een al dan niet afwijkende kleur. Daardoor krijgt  het beveiligen naast het puur technische inbraakwerende aspect ook een verfraaiende functie!

Met deze serie bent u niet meer gebonden aan één afwerking voor zowel buiten- als binnenzijde van een voor- of achterdeur, maar kiest u apart van elkaar de afwerking voor de buitenzijde en die voor de binnenzijde van de deur!

Combinaties

 • SKG Bauhaus cilinderrozet 55x55mm buitenzijde messing ongelakt
  € 38,05 incl. BTW

  € 31,45 excl. BTW
 • +
 • SKG Bauhaus cilinderrozet 55x55mm binnenzijde messing ongelakt
  € 23,55 incl. BTW

  € 19,46 excl. BTW
 • =
 • SKG** Bauhaus profielcilinderrozetten 55x55mm messing ongelakt

  € 61,60 incl. BTW

  € 50,91 excl. BTW

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.