SKG losse veiligheidskrukrozetten

SKG losse veiligheidskrukrozetten
« Terug naar overzicht

SKG Bauhaus krukrozet 55x55mm buitenzijde messing ongelakt

Basismateriaal: messing
Afwerking: hoogglans gepolijst
Buitenmaat: vierkant 55x 55 mm
Bevestigingsnokken: +-+ 38 mm
Dikte: 12 mm
Krukgat: Ø 18 mm (nylon reductiering naar 16 mm leverbaar)
Geschikt als basis voor voordeurknop? ja

Onderhoud: 
indien u de hoogglans wilt behouden regelmatig poetsen met polijstpasta, indien u het messing wilt laten verouderen, hoeft het niet onderhouden te worden

Let op!
 Dit SKG buitenrozet dient paarsgewijs bevestigd te worden met toepassing van een SKG-binnenrozet!

Omdat dit rozet ook als basis kan dienen voor een voordeurknop (niet draaibaar) biedt het de mogelijkheid om zowel voor- als achterdeuren in dezelfde stijl uit te voeren! Dit veiligheidsrozet is een 12 mm dik rozet met bussen aan de achterzijde voor het monteren vanuit de binnenkant.

Het rozet is vervaardigd uit messing dat na het hoogglans polijsten geen verdere behandeling heeft ondergaan. Wilt u de hoogglans behouden, dan is regelmatig poetsen met polijstpasta noodzakelijk. Laat u het messing liever verouderen , dan hoeft u na montage geen verdere aktie meer te ondernemen!

Dit rozet voor de buitenzijde van de deur wordt paarsgewijs gemonteerd met behulp van een rozet voor de binnenzijde van de deur. Om aan de SKG-normen te voldoen moet bij de cilinderrozetten in deze serie het binnenrozet altijd een SKG-binnenrozet zijn. En voor de deurkruk dus ook. Niet zo zeer in het kader van de SKG-norm (hoewel een stevige bevestiging altijd weerstandsvermogen tegen braak toevoegt) maar om qua vormgeving aan te sluiten bij de cilinderrozetten.

Onafhankelijk van welke kleur u voor het buitenrozet heeft gekozen, kunt u uit tal van kleuren voor het binnenrozet kiezen. Het ongelakte messing voor buiten is te combineren met messing gelakt of titaan, chroom, nikkel, matchroom, etc. voor binnen. En natuurlijk ook ongelakt messing. Of met een rond rozet in een al dan niet afwijkende kleur. Daardoor krijgt  het beveiligen naast het puur technische inbraakwerende aspect ook een verfraaiende functie!

Met deze serie bent u niet meer gebonden aan één afwerking voor zowel buiten- als binnenzijde van een voor- of achterdeur, maar kiest u apart van elkaar de afwerking voor de buitenzijde en die voor de binnenzijde van de deur!

Combinaties

 • SKG Bauhaus krukrozet 55x55mm buitenzijde messing ongelakt
  € 43,90 incl. BTW

  € 36,28 excl. BTW
 • +
 • SKG Bauhaus krukrozet 55x55mm binnenzijde messing ongelakt
  € 27,75 incl. BTW

  € 22,93 excl. BTW
 • =
 • SKG** Bauhaus krukrozetten 55x55mm messing ongelakt

  € 71,65 incl. BTW

  € 59,21 excl. BTW

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.