SKG losse veiligheidsschilden

SKG losse veiligheidsschilden
« Terug naar overzicht

SKG smalschild Ovaal binnenzijde PC55 messing titaan

Basismateriaal: messing
Afwerking: hoogglans gepolijst, titaan
Afmeting: l x b x d = 256 x 31 x 6 mm
Asgat krukgat: Ø 18 mm
Hart krukgat-hart cilindergat: 55 mm

 

Onderhoud: regelmatig reinigen  met mild schoonmaakmiddel

 

Inclusief bevestiging (3x schroef M6x50 voor deurdikte 36-44 mm, langere schroef voor deurdikte tot 51-59 mm leverbaar; indien langere schroeven noodzakelijk zijn, is waarschijnlijk ook een langere krukstift nodig)

 

NB: dit binnenschild dient paarsgewijs bevestigd te worden met een buitenschild uit de SKG Ovaal-smal-serie

 

Afbeeldingen 3, 4 en 5 tonen enkele mogelijkheden van de SKG veiligheidsschilden. De in deze afbeeldingen getoonde schilden wijken qua model, afwerking en maatvoering af van het hier beschreven product!

Wie wél een liefhebber van hoogglans messing is maar niet van poetsen, zou 'messing titaan' moeten kiezen. Deze opgedampte laag (PVD) is keihard, zeer krasvast en uv-bestendig en daardoor zeer geschikt voor buiten- en intensief binnengebruik! PVD staat voor Physical Vapor Deposition. Tijdens dit proces wordt bij een gereduceerde atmosferische druk een stof door dampafzetting fysisch op een ondergrond aangebracht om lichtdoorlatende, reflecterende, slijtvaste of decoratieve lagen aan te brengen. Dit gebeurt o.a. op sanitaire kranen, wedstrijdbekers en kunstof (zoals op CD's en DVD's). En dus ook op deurkrukken, rozetten en schilden.

Het schild is voorzien van drie gaten voor de schroeven waarmee het buiten- en binnenschild paarsgewijs met elkaar verbonden worden. Schroeven in de kleur van het binnenschild worden meegeleverd.

De ovale binnenschilden uit de SKG serie kunnen uitsluitend paarsgewijs bevestigd worden in combinatie met een ovaal smal buitenschild uit de SKG serie. Het enige waar u op moet letten is dat de afstand van het hart krukgat tot het hart van het cilindergat voor zowel het buiten- als het binnenschild hetzelfde is. Voor dit schild is dat 55 mm.

Combinaties

 • SKG smalschild Ovaal buitenzijde PC55 messing titaan
  € 141,00 incl. BTW

  € 116,53 excl. BTW
 • +
 • SKG smalschild Ovaal binnenzijde PC55 messing titaan
  € 67,60 incl. BTW

  € 55,87 excl. BTW
 • =
 • SKG smalschilden PC55 ovaal messing titaan

  € 208,60 incl. BTW

  € 172,40 excl. BTW

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.