SKG veiligheidscilinderrozetten (sets)

SKG veiligheidscilinderrozetten (sets)
« Terug naar overzicht

SKG*** profielcilinder veiligheidsgarnituur Ø59mm met kerntrekbeveiliging aluminium

  • Artikelnummer: 30542
  • Prijs per set:
  • € 49,80 incl. BTW
    € 41,16 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad

Diameter: Ø 59 mm
Dikte buitenrozet:
15 mm
Dikte binnenrozet:
8 mm
Lengte bevestiging:
53 mm
Materiaal: aluminium

Inclusief: binnen- en buitenrozet, kerntrekbeveiliging en bevestiging

Aluminium SKG*** set voor het beveiligen van een profielcilinder tegen afbreken en tegen het uittrekken van de cilinderkern.

De set bestaat uit een binnen- en buitenrozet. Het buitenrozet wordt vanaf de binnenzijde van de deur bevestigd zodat het bij gesloten deur niet te verwijderen is. Voor deze bevestigingswijze dient het slot over twee gaten te beschikken die zich aan weerszijden van het cilindergat bevinden met een hart-op-hart afstand van 38 mm. De meeste veiligheidssloten, -meerpuntssluitingen en -bijzetsloten voldoen aan deze voorwaarde.

Het extra dikke buitenrozet beschermt de cilinder over de gehele lengte. Daardoor is het onmogelijk om de cilinder af te breken. De kerntrekbeveiliging biedt weerstand tegen de zogenaamde 'Bulgaarse methode' waarbij met gebruik van speciaal gereedschap de cilinderkern snel uit de cilinder getrokken kan worden.

Het rozet voor de binnenzijde is niet voorzien van een afdekkap. De bevestigingsschroeven zijn dus zichtbaar. Omdat deze schroeven dezelfde kleur zijn is dit niet storend.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.