Blokhaken, verstekhaken, profielaftasters

Blokhaken, verstekhaken, profielaftasters
« Terug naar overzicht

Bridge City Tool Works UG-1 M-KIT set universele meethulpstukken links en rechts

  • Artikelnummer: 33061
  • Prijs per set:
  • € 259,00 incl. BTW
    € 214,05 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: UG-1

Maatverdeling: metrisch

Inhoud:
- Meethulpstuk links
- Meethulpstuk rechts

John Economaki, de oprichter van Bridge City Tool Works, heeft een hulpstuk bedacht met vele functies. En dat in een fraaie en compacte uitvoering. Kunt u niet kiezen tussen de links en rechtse variant; dan bent u compleet met deze set!

Bij de linkse variant van dit universele hulpstuk zit het paarse deel aan de linkerkant. En rechts bij het rechter deel. De keuze tussen het gebruiken van de linker of rechter is voornamelijk relevant bij het gebruik bij een zaagtafel. Wanneer het zaagblad van de tafel naar rechts te verstellen is, is het linkse meethulpstuk het meest praktische. Bij het aftekenen van hoeken heeft, afhankelijk van de situatie, de één de voorkeur boven de ander.

De champagnekleurige arm wordt gebruikt om de juiste hoek in te stellen. Alle graden zijn mogelijk, maar het hulpstuk is ook voorzien van enkele veel voorkomende instellingen, zoals bij het maken vier-, vijf-, zes- en achthoekige lijsten. Het is dus een gradenboog. In de gradenboog zijn ook de juiste hoeken aangegeven voor 6:1 en 8:1 zwaluwstaartverbindingen.

De meethulpstukken zijn zo nauwkeurig dat deze als winkelhaak gebruikt kunnen worden, om een hoek van 90˚ af te tekenen. De basis van het hulpstuk is bovendien voorzien van magneten, deze ook stevig neer te zetten is op een metalen ondergrond. De hulpstukken bevatten tevens een hoek voor het aftekenen in 45˚.

Bij het paarse gedeelte vindt u de vijfde en zesde functie. U kunt deze namelijk gebruiken als dieptemeter en hoogtemeter. De hoogtemeter is vooral handig bij het instellen van een zaagblad of frees.

De volgende functie is wat lastiger te ontdekken. Deze zit bij het rode gedeelte. Dit deel kunt u als kruisstaal gebruiken. De maatverdeling en de rand verschilt precies dezelfde afstand van elkaar als de onderzijde van het rode blokje en de indicator. Hiermee kunt u dus parallel van de rand aftekenen.

Aan de onderzijde zit de laatste functie. Hier staat een maatverdeling met het nulpunt in het midden. Dit kunt u gebruiken om het midden te vinden.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.