Blokhaken, verstekhaken, profielaftasters

Blokhaken, verstekhaken, profielaftasters
« Terug naar overzicht

Starrett verstelbare winkelhaak 300 mm

  • Artikelnummer: 32024
  • Prijs per stuk:
  • € 175,00 incl. BTW
    € 144,63 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 11MH-300

Lengte liniaal: 300 mm
Materiaal liniaal: staal
Materiaal hulpstuk: gietijzer

Verstelbare winkelhaak van het kwaliteitsmerk Starrett. Starrett produceert meetgereedschappen met certificaat en staat bekend als de grondlegger van de productie van accuraat meetgereedschap. Starrett meetgereedschap is van de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Deze prachtige set bestaat uit een liniaal van 300 mm en een hulpstuk voor 90º en 45º hoeken.

De tweezijdige liniaal is voorzien van een metrische schaalverdeling. Elke zijde van de liniaal is voorzien van zowel een 1 en 0,5 mm verdeling. De maataanduidingen zijn in het materiaal gefreesd, waardoor deze nooit zullen vervagen.

Starrett

Het Amerikaanse bedrijf Starrett, opgericht in 1880 door Laroy S. Starrett, produceert meer dan 5000 verschillende meetgereedschappen voor zowel de particuliere als professionele markt. Het Starrett assortiment bevat precisie-meetapparatuur zoals micrometers, linialen, gradenbogen en reien. Starrett produceert gereedschappen van de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Starrett heeft als doelstelling dat elk product in handen van de klant accuraat moet zijn, en het gebruik ervan moet leiden tot volledige tevredenheid van de gebruiker. De waardering van (muziek)instrumentenbouwers, klokkenmakers, maquettebouwers en de fijne houtbewerker voor het merk Starrett is bijzonder hoog.

Starrett meetgereedschap wordt tevens gebruikt door een grote variëteit aan producenten die de constante kwaliteit van hun producten willen garanderen. Starrett gereedschappen voldoen aan, of excelleren, de gebruiks-en accuraatheidseisen op nationaal en internationaal niveau. Starrett bepaalt al sinds 1880 de standaard voor precisie-meetgereedschap, en verdiende daarmee rechtmatig de titel "World's Greatest Toolmakers".

"Like all businesses, however large or complex, this one started with a man and an idea. The man was Laroy S. Starrett; his idea was 'to invent something useful that people would want.' Countless others have had a similar idea, the difference here was in the quality of the man. L.S. Starrett’s outstanding characteristic was confidence in himself; he was a man who in spite of one setback after another refused to admit defeat. He had unusual ability, vision and enterprise, but without his high courage this story of the foundation and growth of 'the world’s greatest toolmakers' could never have been written."

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.