Rolbandmaten

Rolbandmaten
« Terug naar overzicht

Hultafors Talmeter rolbandmaat 6 meter met diameterschaalverdeling

  • Artikelnummer: 4771225
  • Prijs per stuk:
  • € 44,65 incl. BTW
    € 36,90 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 359303

Lengte: 6 meter
Breedte: 25 mm
Nauwkeurigheid: klasse II

Functionaliteiten: diametermaat meten, omtrekmaat meten, cirkel etsen, interne maat vanaf 10 cm, externe maat meten, maten etsen.

Met de Hultafors Talmeter kunt u in verschillende situaties gemakkelijk meten en markeren. Deze witte stootvaste stalen rolbandmaat heeft een schaalverdeling in millimeters en een ABS-kunststof behuizing.

De Talmeter heeft een schaalverdeling voor zowel interne als externe metingen aan de bovenkant en een diameter-schaalverdeling aan de onderkant van het lint. Door het lint om cirkelvormige objecten te leggen meet u eenvoudig de diameter af. Rechte interne maten vanaf 10 cm meten doet u eenvoudig door de uitbreiding uit te schuiven.

De gecombineerde markeer-en meetranden worden gebruikt bij het meten en markeren van lengtes en voor het etsen van cirkels. Dankzij deze functie hebt u geen potlood meer nodig: de sterke automatische vergrendeling houdt de gemeten/ingestelde lengtes op hun plaats, en u brengt uw meting met de etsfunctie over op het materiaal - zonder maten af te lezen!

De geschiedenis van de Talmeter
De talmeter is het geesteskind van de Zweedse ingenieur Ture Anders Ljungberg. Tijdens de renovatie van zijn huis, zag hij een aantal technische tekortkomingen in de meetinstrumenten gebruikt door de vakmannen op de werf.

Hij begon te experimenteren en, in 1954, had hij de eerste talmeter ontwikkeld - een compleet nieuw, slim multifunctionele meetinstrument.

Het product kreeg de naam Talmeter naar de initialen van de uitvinder (TAL), samen met de toevoeging van 'meter'. Sindsdien is de Talmeter ontwikkeld en verfijnd en nu is het tijd voor een geheel nieuwe generatie van Hultafors - met verbeterde functionaliteit, gevoeligheid en kwaliteit.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.