Rolbandmaten

Rolbandmaten
« Terug naar overzicht

Sola big-t rolbandmaat 8 m x 25 mm ec-class 1

  • Artikelnummer: 876922
  • Prijs per stuk:
  • € 49,00 incl. BTW
    € 40,50 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Lengte: 8 meter
Breedte: 25 mm

Accuratieklasse: I

De nieuwe norm in meten... ontwikkeld door de gebruiker zelf! Sola BigT met EC-Class 1 (zie afbeelding 2) is één van de beste professionele rolmaten. Deze nauwkeurige rolbandmaat blinkt uit in gebruiksgemak en kwaliteit. De rolmaat heeft automatische bandterugloop. De bandblokkeerstop is door de ergonomische grote knop uitstekend met de duim en muis te bedienen.

De hele maatverdeling is zichtbaar door de transparante bevestiging van de eindhaak. De eindhaak heeft een rubberen rand, wat wegglijden aanzienlijk vermindert.

Handig! Inwendige maten zijn eenvoudig te meten. Klap de rode compensatie-arm uit, plaats de BigT aan de ene kant van het te meten object, en meet vanaf de compensatie-arm tot het andere uiteinde van het object. Tel daar 10 cm bij op (lengte BigT+compensatie-arm) en voila, u hebt de volledige lengte van uw object gemeten.

Het meetlint heeft een duurzame corrosiebestendige multicoating met anti-reflecterende werking. Wordt geleverd inclusief losse riemclip.

De nieuwe norm in meten... ontwikkeld door de gebruiker zelf! Het resultaat is verbluffend. Vele maanden van onderzoek bij de eind gebruikersheeft geleid tot deze rolbandmaat met 7 innovaties en 4 patenten, leverbaar in 5 en 8 meter.

Dankzij de ergonomische vorm ligt de BigT perfect in de hand en is hij uitstekend te bedienen. Lees de volledige schaal in een oogopslag. De doorzichtige bevestiging van de eindhaak is vervaardigd van ultra stevig polymeer kunststof uit de ruimtevaart. Dankzij de gepatenteerde 2 componenten eindhaak met rubber behoort wegglijden tot het verleden.

De speciale constructie van de BigT gegarandeert een maximale levensduur, ook bij extreme valhoogtes en stoten.

De gepatendeerde rem garandeert een minimale inspanning bij een maximale blokkering.

De riemclip en rolbandmaat zijn 2 aparte onderdelen en hierdoor snel en gemakkelijk in het gebruik. In de dag metingen kunnen exact worden afgelezen van de cursor.

De maat die moet worden bijgeteld (de behuizing) is 100 mm. De 5 meter uitvoering beschikt hiervoor over een uitklapbare arm van 15 mm.

De schaalverdeling van Sola meetbanden zijn computergeprint op een gele achtergrond in zwart (cm-verdeling) en rood (dm-verdeling) en voorzien vaneen matte, slijtvaste corrosiebestendige multicoating die hinderlijke schittering voorkomt. De banden hebben een grote vrije reikwijdte (stand-out) van zelfs meer dan 2 meter bij de 8 meter uitvoering.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.