Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
« Terug naar overzicht

Workshop 1 pyrografie met Think Pink Studio op zaterdag 10 oktober 2020 ochtend - nog 1 plek vrij!

  • Artikelnummer: 33103
  • Prijs per stuk:
  • € 49,00 incl. BTW
    € 40,50 excl. BTW
  • Verzendkosten € 0,00
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Nog één plek vrij! 

Wilt u eens proberen of pyrografie (brandschilderen) iets voor u is? Op zaterdag 10 oktober geeft Mascha Bossuyt van Think Pink Studio twee workshops kennismaken met pyrografie in onze winkel in Arnhem.

In 2,5 uur laten we u kennismaken met pyrografie en de tools van Razertip. Mascha behandelt de beginnerstechnieken en laat u werken met 2 à 3 pyrografiepunten. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. De workshop duurt 2,5 uur. We werken met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

De workshops worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de adviezen van 1,5 meter afstand houden, kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

Datum en tijd
- Zaterdag 10 oktober van 10.00 uur tot 12.30 uur

Kosten
€ 49,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. We zien u graag op zaterdag 10 oktober!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.