Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
« Terug naar overzicht

Workshop 1 sieraden maken met Studio Mooibos op zaterdag 7 november 2020 ochtend

  • Artikelnummer: 33164
  • Prijs per stuk:
  • € 60,00 incl. BTW
    € 49,59 excl. BTW
  • Verzendkosten € 0,00
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Lijkt het u leuk om uw eigen sieraden van hout te maken? Dat kan! Op zaterdag 7 november verzorgen wij in samenwerking met Studio Mooibos een workshop sieraden maken.

Samen met Studio Mooibos gaat u in deze workshop aan de slag met houtdraaien en andere technieken. U creëert uw eigen unieke houten ringen, oorbellen of ketting. Al het benodigde materiaal is aanwezig en doordat de groep klein blijft, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Studio Mooibos creëert stoere handgemaakte houten sieraden. Eigenaar van Studio Mooibos is Mariëlle, maar alle producten worden samen met Hans gecreëerd en gemaakt. Deze dochter en vader zijn het team achter Studio Mooibos.

De workshops bij Baptist duren ca. 3 uur en u hebt de keuze uit een ochtend en middag sessie. We werken met een groep van maximaal 6 deelnemers. De workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en een intensieve begeleiding!

De workshops worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de 1,5 meter afstand maatregel kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

Liever een hele dag workshop? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met Hans en/of Mariëlle Wisselink via www.studiomooibos.nl/.

Datum en tijd: 
- Zaterdag 7 november van 9.30 uur tot 12.30 uur 

Kosten: 
€ 60,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan één van de twee workshops, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 7 november!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.