Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
« Terug naar overzicht

Workshop 2 lepelsnijden met VersHout op zaterdag 26 september 2020 middag

  • Artikelnummer: 31593
  • Prijs per stuk:
  • € 39,00 incl. BTW
    € 32,23 excl. BTW
  • Verzendkosten € 0,00
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Normaal geven Sjors van der Meer en Job Suijker met hun bedrijf VersHout cursussen en workshops in het bos. Cursisten bewerken er vers hout, met én in de natuur. Op zaterdag 26 september geven Sjors en Job twee workshops lepelsnijden in onze winkel in Arnhem.

Warm en droog in onze cursusruimte ervaart u zelf hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met uw eigen handen te maken. U leert veilig werken met vers hout door middel van verschillende mes- en bijltechnieken. Sjors en Job begeleiden u in een ontspannen sfeer bij deze fijne kennismaking met vers hout.

Wie zich heeft ingelezen over houtbewerking is ze vast al eens tegengekomen: de ambachtslieden Sjors van der Meer en Job Suijker. In het boek VersHout nemen ze u mee in de rijke en magische wereld van bomen, hout en ambacht. Met behulp van eenvoudige gereedschappen en eeuwenoude technieken maken zij unieke werkstukken van vers geoogst rondhout.

De workshop bij Baptist duurt ca. 3 uur. We werken met een groep van maximaal 8 deelnemers. De workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en een intensieve begeleiding!

De workshops worden bij Baptist gehouden in een ruimte waarin we de adviezen van 1,5 meter afstand houden, kunnen waarborgen. Samen houden we rekening met uw en onze gezondheid. 

Datum en tijd: 
- Zaterdag 26 september van 13.30 uur tot 16.30 uur

Kosten: 
€ 39,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel.

We zien u graag op zaterdag 26 september!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Bij aanmelding voor deze clinic gaat u er mee akkoord dat er foto's van u worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.