Cadeaubonnen

Cadeaubonnen
« Terug naar overzicht

Workshop 2 houtdraaien met Peter Peer op donderdag 11 april 2019 - 14.00-17.00u

Zelf ervaren wat houtdraaien nu écht is? Eindelijk een draaibank kopen, of zijn er nog twijfels? Op zoek naar duidelijke informatie en actieve begeleiding?

Op veler verzoek biedt Baptist u aan: een workshop houtdraaien met Peter Peer! Peter Peer is een zeer ervaren houtdraaier. Op een kalme, maar enthousiaste wijze leert hij u de beginselen van het houtdraaien. U leert veilig werken met de houtdraaibank en de gereedschappen. Peter demonstreert hoe u van een ronde balk een cilinder maakt en daar vormen in aanbrengt. Ga tijdens deze interactieve workshops zelf aan de slag en ervaar hoe ontzettend leuk houtdraaien is! 

De workshops vinden plaats in de cursusruimte van onze winkel in Arnhem. De workshop duurt drie uur. We werken met kleine groepen van maximaal 3 à 4 deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshops zijn inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Peter. Kijk voor meer informatie over zijn cursussen op www.peterpeer.nl

Datum en tijd
Middag workshop donderdag 11 april van 14.00 tot ca. 17.00 uur

Tip! Op bovenstaande datum geeft Craig Heffren tevens presentaties over de machines van Record Power. Craig is een ervaren vertegenwoordiger van Record Power en kan u alles vertellen over de draaibanken van dit merk. Combineer uw bezoek met een presentatie van Record Power!

Kosten
€ 49,- incl. BTW per deelnemer.

Aanmelden:
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. We zien u graag op donderdag 11 april!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meldt u zich dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: titus@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.