Zaagmachines

Zaagmachines
« Terug naar overzicht

Kreg KMA4500 aanslagliniaal 1219 mm

  • Artikelnummer: 22845
  • Prijs per stuk:
  • € 59,95 incl. BTW
    € 49,55 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: KMA4500

Totale werklengte: 1219 mm (48”)
Materiaal: geanodiseerd aluminium en schokbestendig kunststof

Inclusief:
- 2x 711 mm (28”) liniaal
- 2x verbindingsstuk
- 2x geleide-arm
- verstelbare bevestigingsklem
- handvat
- handleiding

Met de Kreg KMA4500 aanslagliniaal kunt u netjes en secuur plaatmateriaal zagen tot aan 1219 mm (48”). Of u nou met uw cirkelzaag, decoupeerzaag of kantenfrees aan de slag wilt, met de Kreg Straight Edge Guide creëert u een precies en nauwkeurig resultaat.

De Kreg aanslagliniaal bestaat uit twee delen van 711 mm (28”) die u met de verbindingsstukken aan elkaar vastmaakt. Aan de ene zijde van het liniaal kunt u het handvat bevestigen. Met dit handvat trekt u de liniaal eenvoudig naar achteren. U positioneert de liniaal en kunt deze vervolgens eenvoudig vastklemmen met de verstelbare bevestigingsklem. Dit ingebouwde klemsysteem zorgt ervoor dat de liniaal altijd stevig op uw materiaal bevestigd is en zo weet u zeker dat u rechte sneden maakt.  
De twee delen van de Kreg aanslagliniaal zijn ook afzonderlijk te gebruiken. Zo kunt u met deze aanslagliniaal ook kleiner plaatmateriaal bewerken.

Met de Kreg geleidingsliniaal hoeft u niet meer zo veel moeite te doen om uw machine in een rechte lijn te houden. U beweegt uw machine simpelweg langs de geleider. Uw machine steunt tijdens de gehele snede tegen de stevige aluminium geleider, waardoor u een nauwkeurig en precies resultaat creëert.

De Kreg geleider wordt geleverd met twee geleide-armen, ook wel cutline indicator arms. Met deze geleide-armen stelt u precies in waar het zaagblad komt. Zo is uw liniaal precies ingesteld op uw machine. Dit zorgt ervoor dat u altijd precies zaagt, waar u wilt zagen. De indicator arms zijn na het instellen weer eenvoudig uit de weg te schuiven.

De Kreg KMA4500 Straight Edge Guide is gemaakt van geanodiseerd aluminium en schokbestendig kunststof. Hierdoor gaat deze aanslagliniaal lang mee, ook bij intensief gebruik.

Wilt u nog groter plaatmateriaal of andere oppervlakken zagen? Dan is deze Kreg straight edge guide ook uit te breiden met de optionele Kreg Straight Edge Guide Extension waarmee u uw werkcapaciteit verlengt van 1219 mm (48”) naar 1828 mm (72”).

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de Kreg Straight Edge Guides. 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.