Freesmachines en -tafels

Freesmachines en -tafels
« Terug naar overzicht

Kreg Precision Router Table System freestafel PRS1045

  • Artikelnummer: 32932
  • Prijs per stuk:
  • € 669,00 incl. BTW
    € 552,89 excl. BTW
  • Verzendkosten € 0,00
  • Aantal:
  • Levering binnen 5-10 werkdagen Levering binnen 5-10 werkdagen
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: PRS1045

Afmeting werkblad: 609 x 813 x 25 mm
Hoogte freestafel: 787 tot 991 mm

Inzet freesringen: 25 mm, 30 mm, 66 mm
Diameter stofaansluiting: 58 mm

Geschikt voor: bovenfrezen

De Kreg Precision Router freestafel combineert veelzijdigheid met veel instelmogelijkheden om uw houtbewerkingsprojecten naar een hoger niveau te tillen. De Kreg PRS1045 freestafel beschikt over een groot werkblad, een verstelbare T-vormige aanslagliniaal en een stevig stalen onderstel.

Werkblad
Het werkblad is 609 x 813 millimeter groot. Het 25 millimeter dikke MDF tafelblad is voorzien van een HPL toplaag. De MDF basis helpt vibraties verminderen, terwijl de HLP toplaag verzekert dat het werkstuk soepel over de tafel glijdt. In het oppervlak is een T-track verwerkt van geanodiseerd aluminium. Aan de onderzijde is de tafel versterkt met stalen balken.

De inlegplaat is 235 x 298 millimeter groot en 9 millimeter dik. Deze sterke inlegplaat is af te stellen met vier montagepunten in de hoeken van de plaat. De plaat is hierdoor perfect uit te vlakken met de tafel. Inclusief drie freesringen (25, 30, 66 millimeter) en montagegereedschap.

Aanslagliniaal
De T-vormige aanslagliniaal heeft een uitlijningsysteem dat de aanslag altijd parallel houdt aan de track in de tafel. Door de bevestigingshendel van de aanslagliniaal met één hand naar beneden te klemmen, lijnt de aanslagliniaal zichzelf uit. Klem de aanslagliniaal extra vast met de draaihendel aan het andere eind van de liniaal. Door de ingevoegde liniaal en micro-aanpassingsmogelijkheid is de T-aanslag extra nauwkeurig af te stellen.

Stofafzuiging
Aan de achterzijde van de aanslagliniaal bevindt zich een aansluiting voor de stofafzuigslang. De ingebouwde afzuigoptie zorgt ervoor dat het werkoppervlak schoon blijft. De twee bewegende delen van de aanslag zijn zo af te stellen, dat het werkstuk goed wordt ondersteund, en de stofafzuiging optimaal is.

Onderstel
Het stalen onderstel van het ‘Precision Router Table System’ is gemaakt van stevig en zwaar staal. Het onderstel kan worden versteld van 78,7 tot 99,1 centimeter hoog. De poten van de freestafel kunnen daardoor perfect worden afgesteld, zelfs op oneven vloeren. De poten zijn aan de onderzijde voorzien van rubber, ter vermindering van vibraties.

De voorgeboorde gaten in de poten van het onderstel maken het bovendien mogelijk om de tafel volledig naar eigen wens aan te kleden met een eigengemaakte gereedschapshouder.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.