Hulpmiddelen bij het frezen

Hulpmiddelen bij het frezen
« Terug naar overzicht

Freestafel inlegplaat 225x307mm kunststof

  • Artikelnummer: 25392
  • Prijs per stuk:
  • € 39,10 incl. BTW
    € 32,31 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Afmetingen: 225 x 307 mm, 9"x12"
Dikte: 9,54 mm

Materiaal: kunststof

 

Uitneembare ringen voor een diameter van: Ø 100, 67, 32 mm (3-7/8", 2-5/8", 1-1/4")

Freestafel inlegplaat van 225x307 mm voor een stationaire bovenfreestafel. De inlegplaat bevat 3 uitneembare ringen waardoor u een optimale ondersteuning biedt aan de bovenfrees en het freeswerk. De inlegplaat bevat magneten ter bevestiging op een onderplaat. Door 4 inbusschroefjes kunt u de inlegplaat zeer precies instellen, zodat deze perfect vlak komt te liggen.

Deze inlegplaat is bedoeld als centrale plaat in een stationaire zelf te bouwen freesmachineopstelling. De freesmachine wordt hier onder bevestigd. Aan de onderzijde van de plaat zijn cirkels op het materiaal zichtbaar die het (in veel gevallen) makkelijker maken om de machine op de juiste plaats te bevestigen. De machine moet zodanig aan de plaat worden vastgezet dat de frees, eenmaal in de spantang van de freesmachine geplaatst, precies in het midden van het gat in de plaat zit.

In de plaat zitten twee ringen, een gele en een rode. Deze kunnen worden uitgenomen. Dat kan nodig zijn als er met frezen wordt gewerkt welke een grotere radius hebben zoals bijvoorbeeld bossingfrezen. In het gat van de middelste rode kunststof ring kunnen ringen worden geplaatst welke ook in het assortiment opgenomen worden. Deze ringen sluiten de opening verder af bij klein freeswerk, maar het kunnen ook ringen zijn die zijn voorzien van een opstaande rand voor het werken met een mal voor kopieerwerk.

De plaat kan in de hoeken op zijn plaats worden gehouden met magneetjes die zijn bijgeleverd, maar ze kan ook door middel van schroeven of met moer en bout worden bevestigd. De plaat is 9,54 mm dik met aan de onderzijde een enigszins verdunde buitenrand rondom. De lengte is 307 mm en de breedte 225 mm. De hoeken zijn afgerond.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.