Diverse producten

Diverse producten
« Terug naar overzicht

Delta 1 tape permanent zwart 50 mm

  • Artikelnummer: 3296632
  • Prijs per rol:
  • € 14,45 incl. BTW
    € 11,94 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Kleur: zwart
Lengte: 50 meter
Breedte:
50 mm

Delta-1 Tape Permanent is professionele reparatietape van de beste kwaliteit. Deze betrouwbare krachtpatser beschermt, dicht af, houdt vast en blijft zonder problemen presteren. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Deze veelzijdige tape mag in geen enkele gereedschapskist ontbreken!

Delta-1 Tape Permanent is een veelzijdige professionele tape. De kern van de tape is een ijzersterke linnenlaag met een hoogwaardige polyethyleen toplaag. Hierdoor is de tape olie- en waterbestendig en bijzonder geschikt voor zowel noodreparaties als allerlei permanente verbindingen. De zachte en soepele tape scheurt makkelijk af in de breedterichting. Maar vergis u niet! In de lengterichting is het een echte krachtpatser. Delta-1 Tape Permanent is onder vrijwel alle omstandigheden een uitstekende tape. Zowel bij zeer hoge of uiterst lage temperaturen houdt Delta-1 Tape Permanent alles bij elkaar. De tape is bovendien weer- en UV-bestendig.

De polyethyleen toplaag maakt Delta-1 Tape Permanent bestand tegen schuren, water, vocht en oppervlakkig contact met de meeste oplosmiddelen. De krachtige rubber lijmlaag zorgt voor een betrouwbare hechting, óók op lastige ondergronden zoals hout of stucwerk.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.