Diverse producten

Diverse producten
« Terug naar overzicht

Master Lock documentenkluis L1200

Fabrikantnummer: L1200

Afsluitbaar: ja, met twee sleutels
Uitwendige afmetingen: 15,6 x 36,2 x 28,4 cm
Inwendige afmetingen: 8,9 x 30,5 x 19,1 cm (afgeronde hoeken - niet geschikt voor A4)
Volume binnenkant: 5 l
Bescherming: UL/ETL tot 843°C

Master Lock documentenkluis beschermt documenten, media en andere waardevolle producten tegen brandschade. Brandwerend tot 30 minuten volgens UL-classificatie. De Master Lock L1200 biedt een gepatenteerde isolatie met een hoog vochtgehalte. Verpak vochtgevoelige voorwerpen zoals documentatie en elektronica daarom luchtdicht (waterdicht) voordat u ze in de kluis opbergt!

Geschikt voor documenten kleiner dan A4.

Gebruiksinstructies vanuit Master Lock:

- Om te verzekeren dat de kluis juist functioneert in geval van brand, dient u deze gesloten en op slot te bewaren, met de poten op de grond.

- Niet alle materialen kunnen veilig in dit product worden opgeborgen. Artikelen als vuur- en andere wapens, brandbare stoffen of geneesmiddelen mogen niet in deze kluis worden opgeborgen. 

- Bewaar geen delicate voorwerpen in uw kluis. Master Lock producten die brandbeveiliging bieden hebben een gepatenteerde isolatie met een hoog vochtgehalte. Delicate voorwerpen zoals juwelen met bewegende onderdelen, horloges, postzegels of foto's moeten luchtdicht worden verpakt voordat u ze opbergt in de kluis.

- Bewaar geen parels in de kluis! In geval van brand treedt mogelijk schade op aan de kwetsbare parels bij temperaturen die aanzienlijk lager zijn dan de UL-classificatieprestatienorm. Bewaar daarom geen parels in uw Master Lock product!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.