Opspansystemen: Record Power

Opspansystemen: Record Power
« Terug naar overzicht

Record Power SC2 chuck M33 x 3.5 met 5 klauwen

 • Artikelnummer: 33409
 • Prijs per set: € 228,00 incl. BTW
 • Aanbieding prijs per set:
 • € 205,00 incl. BTW
  € 169,42 excl. BTW
 • Aanbieding tot: 30 juni 2021
 • Verzendkosten € 4,90
 • Aantal:
 • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
 • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 60001, 62301, 62302, 62305, 62571

Inclusief:
- SC2 Mini-chuck 2 ½”
- ‘Woodworm’ houtdraaischroef
- Sleutel voor het aandraaien
- Standaard klauwen set 40 mm
- Afgeronde klauwen
- Pin klauwen
- Pen klauwen
- Mini faceplate ring 40 mm

De SC2 is een lichte, compacte en betrouwbare mini-chuck met een diameter van 63,5 mm (2 ½”).  Dit maakt het een ideale chuck voor kleinere houtdraaibanken. De SC2 chuck is geschikt voor vier verschillende klauwen.

De SC2 is een compacte, met één hand bedienbare chuck met M33 schroefdraad. Met de bijgeleverde sleutel verstelt u de chuck gemakkelijk. Zo heeft u een hand vrij om uw werkstuk op de chuck te monteren. De SC2 heeft een body met een grotere diameter dan de SC1 en heeft hiermee ook een grotere klemkracht. Dankzij de directe schroefdraad, is deze chuck ook korter dan de SC1. Deze chuck is ideaal voor kleiner werk. Dankzij het formaat is uw werk makkelijker te bereiken.

Standaard klauwen
De meegeleverde 40 mm standaard klauwen zijn krachtig en hebben een uitstekende grip. Ze zijn vervaardigd met behulp van een metaalspuitgietproces. Hierdoor behouden ze hun sterkte en klemkracht, zelfs bij de uiterste chuckcapaciteiten.

Afgeronde klauwen
De afgeronde klauwen zijn geschikt voor het klemmen van kleine werkstukken. Met deze klauwen kunt u alleen van buiten naar binnen klemmen. Dankzij het afgeronde ontwerp kunt u uw hand dicht bij het werkstuk plaatsen voor extra ondersteuning.

Pin klauwen
De pin klauwen bieden een uitstekende expansiegrip voor meerdere projecten. Het uiteinde van deze klauwen bevat een zwaluwstaart. Hierdoor kan de klauw uitstekend gebruikt worden om van binnenuit te klemmen, zonder schade of markering aan de buitenkant. Als u de klauwen over de volledige lengte gebruikt, biedt de achterzijde kraag- en wandondersteuning zodat het werkstuk nog steviger vastzit. Deze pin klauwen zijn ideaal voor klein draaiwerk.

Pen klauwen
Met de pen klauwen kunt u accuraat blokken voor pennen boren, dankzij een stevige grip aan alle vier de zijden. Boren op uw houtdraaibank zorgt voor totale controle over de snelheid, hierdoor kunt u een uitstekend resultaat behalen. Met de Record Power pen klauwen kunt u niet alleen pennen draaien, ook kunt u hiermee vierkante tappen of werkstukken grijpen. Deze klauwen zijn zeer geschikt voor het werken aan kleine werkstukken. Door de sterke grip is het werkstuk goed weg te houden van de chuck. Hierdoor kunt u beter bij alle zijden van het werkstuk.

Mini faceplate ring 40 mm
De faceplate ring is ideaal voor het klemmen van kleine tot medium formaat schalen. Dankzij de sterke grip is de ring ook geschikt voor hout wat meer uit balans is. Met deze faceplate ring kunt u schalen extern vorm geven. Dit is ideaal voor projecten die niet in één sessie afgemaakt kunnen worden en/of herbevestigd moeten worden.

Garantie
Voor producten van Record Power geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar. Voor professioneel gebruik geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar.

Bekijk onderstaande video voor de eerste indrukken van de Record Power SC1 en SC2 mini-chucks:

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de SC1 en SC2 chucks:

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.