Sorby houtdraaibeitels

Sorby houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby 895CGH Crush Grinder beitel voor peper- en zoutstel

Fabrikantnummer: 895CGH

Lengte handgreep: 25,4 cm
Totale lengte: 40,64 cm

Deze houtdraaibeitel maakt het eenvoudiger om de juiste diepte en breedte uit te snijden voor de Crush Grinder peper- en zout mechanismen. De uitsteeksels aan de beitel zorgen ervoor dat de verhoudingen van de groeven voor de mechanismen altijd kloppen. De V-vormige markering aan de zijkant van de beitel geeft aan hoe diep de beitel moet worden geplaatst, om op de juiste plek een inham te creëeren voor het bovendeel van de Crush Grinder mechanismen.

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraaigereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten vergeleken worden.

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructiedvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.