Sorby houtdraaibeitels

Sorby houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby 814H Easybeader houtdraaibeitel

  • Artikelnummer: 21552
  • Prijs per stuk:
  • € 41,05 incl. BTW
    € 33,93 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad

Fabrikantnummer: 814H 3/8"

Model: kraal

Breedte: 10 mm

Totale lengte: 350 mm

Klinglengte: 120 mm

Handvat: 159 mm

Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

De Sorby Easybeader (814) is ontworpen voor het snel en efficiënt draaien van telkens even brede kralen. Vooral zeer geschikt wanneer u veel kralen moet draaien, maar ook voor diegene die een enkele maar mooie kraal wilt draaien zeer geschikt!

 

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.