Houtdraaibeitels

Houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby 861H continental Micro profileerguts diep 6 mm

Fabrikantnummer: 861H

 

Model: diep gebogen

Breedte: 6 mm (1/4")

Totale lengte: 255 mm

Klinglengte: 95 mm

Handvat: 160 mm

Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

De Sorby 861 is de Micro Spindle Gouge, één van de meest gebruikte houtdraaibeitels tijdens het draaien tussen de centers (spindle work). De Micro uitvoering heeft een korte kling, dus geschikt voor klein draaiwerk. De draaibeitel is bijzonder geschikt om de juiste vorm in het draaiwerk te creëren, zoals de hollingen en bollingen bij een kandelaar, tafelpoot, vaas, ...

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.