Sorby houtdraaibeitels

Sorby houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby 829H houtdraaibeitel tbv doosdraaien 19mm

  • Artikelnummer: 12010
  • Prijs per stuk:
  • € 52,95 incl. BTW
    € 43,76 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad

Fabrikantnummer: 829H

 

Model: recht

Breedte: 19 mm

Totale lengte: 408 mm

Klinglengte: 153 mm

Handvat: 255 mm

Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

De Box Scraper (829) van Sorby heeft een lang, recht snijvlak. Hiermee kunt u de zijkanten van een doosje schrapen. Dit vergt uw concentratie, doordat het raakvlak van de beitel op het draaiwerk groot is.

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.