Sorby houtdraaibeitels

Sorby houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby 879H Micro Spindlemaster 13 mm

  • Artikelnummer: 11986
  • Prijs per stuk:
  • € 34,65 incl. BTW
    € 28,64 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: 879H

 

Model: rond

Breedte: 13 mm

Totale lengte: 255 mm

Klinglengte: 96 mm

Handvat: 159 mm

Materiaal kling: HSS

Materiaal handvat: essen

De Sorby Micro Spindlemaster (879) is makkelijk in gebruik, veilig, en makkelijk te slijpen. Daarnaast is er geen kans op beschadigingen aan het hout doordat de beitel geen hoeken heeft. Deze kleine Spindlemaster heeft de functie van een schuine beitel en een buitendraaiguts; te gebruiken voor kralen, uithollen, u draait van vierkant naar rond en voor het bewerken van kopshout.

Bekijk de demonstraie film van de Sorby Spindlemaster:

 

 

Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.