Sorby houtdraaibeitels

Sorby houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby Sovereign systeem handvat 560 mm incl. 2 adapters

  • Artikelnummer: 19101
  • Prijs per stuk:
  • € 96,80 incl. BTW
    € 80,00 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: SOV-22S

Lengte: 560 mm (22")
Schacht: 16 mm (5/8")

Inclusief: 2 adapters 10 en 13 mm (3/8" en 1/2")

Het Sorby Sovereign systeem bestaat uit een metalen handvat dat bekleed is met anti-slip rubber. Dit handvat is geschikt voor losse Sorby beitels met een diameter van 16 mm. Door de twee meegeleverde adapters van 10 en 13 mm, is het handvat ook geschikt voor deze diameters.

Het voordeel van het Sovereign systeem is dat u losse beitels kunt aanschaffen zonder handvat, wat voordeliger is. Een ander voordeel is dat u de lengte van de beitel zelf kunt instellen. Deze kan namelijk vrijwel geheel in het handvat geschoven worden. Het nadeel is dat u beitels moet verwisselen wanneer u tijdens het draaien een andere beitels wilt gebruiken. 

Bekijk de demonstratie film van het Sorby Sovereign systeem:Robert Sorby (Sheffield)

Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten verge-leken worden.

 

Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.

 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.