Houtdraaibeitels

Houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby Turnmaster 13mm met 3 HSS snijmessen

  • Artikelnummer: 28891
  • Prijs per stuk:
  • € 148,00 incl. BTW
    € 122,31 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: RSTM-HT123

Inhoud:
- Turnmaster 13 mm met houten handvat
- HSS snijmes rond
- HSS snijmes vierkant
- HSS snijmes ruit

De Turnmaster van Sorby met essenhouten handvat wordt geleverd met drie HSS snijmessen; een rond, vierkante en ruitvormig snijmes. Het ronde snijmes gebruikt u voor het wegdraaien van hout aan de binnenzijde (van een kom), het vormen of het afwerken. Het vierkante snijmes is voor het wegdraaien van hout aan een buitenzijde (van een kom of doosje bijvoorbeeld) en rechte afwerkingen. Het ruitvormige snijmes is geschikt voor het aanbrengen van lijnvormige details en afwerken van een werkstuk. Het slijpen van de snijmessen kan met een diamantsteentje.

U kunt de kop van de TurnMaster losdraaien. Daarna kunt u de kop verdraaien om het snijmes in een hoek te zetten. Dit is nodig omdat de schacht een vlakke onderkant heeft die stabiel op de leunspaan ligt. Doordat het vlakke gedeelte stabiel ligt, kunt u het snijmes kantelen van horizontaal stapsgewijs naar verticaal.

Bekijk de demonstratie video in het volgende tabblad!

Bekijk de demonstratie video:

 

R. Loof op 28-08-2020 uit Veenendaal

Prachtige mooie beitel van Sorby. Goede kwaliteit, keurige prijs.Heel handig je je deze kunt gebruiken met verschillende messen. Prima voor sindle draaien en het mooi afwerken van schalen, zowel buitenkant als binnenkant.Het enige dat een beetje jammer is, is dat de beitel achter het snijmes wat dikker is door het bevestigingsmechaniek voor de messen. Daardoor kun je niet goed een doosje recht langs de binnenkant afwerken. Ben er blij mee.

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.