Sorby houtdraaibeitels

Sorby houtdraaibeitels
« Terug naar overzicht

Sorby Turnmaster schacht 13mm met 3 HSS snijmessen

Fabrikantnummer: RSTM-ST123

Inhoud:
- Turnmaster schacht 13 mm
- HSS snijmes rond
- HSS snijmes vierkant
- HSS snijmes ruit

De TurnMaster van Sorby is een losce schacht voor in het Sovereign systeem. Heeft u een Sovereign handvat dan past de TurnMaster met de 13 mm adapter (geleverd met het Sovereign handvat) in elkaar.

De Turnmaster schacht wordt geleverd met drie HSS snijmessen; een rond, vierkante en ruitvormig snijmes. Het ronde snijmes gebruikt u voor het wegdraaien van hout aan de binnenzijde (van een kom), het vormen of het afwerken. Het vierkante snijmes is voor het wegdraaien van hout aan een buitenzijde (van een kom of doosje bijvoorbeeld) en rechte afwerkingen. Het ruitvormige snijmes is geschikt voor het aanbrengen van lijnvormige details en afwerken van een werkstuk. Het slijpen van de snijmessen kan met een diamantsteentje.

U kunt de kop van de TurnMaster losdraaien. Daarna kunt u de kop verdraaien om het snijmes in een hoek te zetten. Dit is nodig omdat de schacht een vlakke onderkant heeft die stabiel op de leunspaan ligt. Doordat het vlakke gedeelte stabiel ligt, kunt u het snijmes kantelen van horizontaal stapsgewijs naar verticaal.

Bekijk de demonstratie video in het volgende tabblad!

Bekijk de demonstratie video:

 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.