Toebehoren: tussen de centers

Toebehoren: tussen de centers
« Terug naar overzicht

Stebcenter standaard 1 1/4" x mt3

Diameter kop: Ø 1 1/4" (ca. 32 mm)
Morse conus: 3

De revolutionaire Stebcenter meenemers zijn een wezenlijke toevoeging aan de gereedschapsset van elke houtdraaier! Voorzien van een verende centreerpunt van roestvast staal en scheermesscherpe tanden die zich vast bijten in het werkstuk. Op een wijze waar conventionele meenemers niet aan kunnen tippen!

Voor de beginnende houtdraaier voegen de Stebcenters extra veiligheid toe: de mate van grip op het werkstuk kan eenvoudig ingesteld worden door het in- of uitdraaien van de spindel van de losse kop, terwijl de centreerpunt toch stevig verankerd is! Hierdoor is het mogelijk een zodanige grip in te stellen, dat, wanneer de beitel onverhoopt zou ‘happen’, het werkstuk onmiddellijk tot stilstand komt in plaats van de beitel weg te slaan! Daarmee wordt het gebruik van een schuine beitel al veel veiliger voor de beginner!

 

De houtdraaier die series maakt zal het als een groot voordeel ervaren dat de houtdraaibank niet stilgezet behoeft te worden voor het wisselen van een werkstuk. Bij het terug draaien van de spindel van de losse kop komt het draaiwerk uit de greep van de tanden tot stilstand maar blijft op zijn plaats door de meeverende centerpunt waardoor het op veilige wijze vervangen kan worden door een nieuw werkstuk!

 

De uitvoering van de Stebcenter is bovendien geschikt voor links en rechtsdraaiende bewerkingen. Met de Stebcenter meenemers kunnen dus zowel de beginnende als de professionele houtdraaier veilig, nauwkeurig en snel werken, met een variabele grip op het werkstuk, van licht tot zeer krachtig!

Bekijk de demonstratie film:

 

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.