Raspen en vijlen

Raspen en vijlen
« Terug naar overzicht

Narex riffelrasp hand-cut fijn 180 mm driehoek

  • Artikelnummer: 31904
  • Prijs per stuk:
  • € 37,40 incl. BTW
    € 30,91 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Totale lengte: 180 mm
Hardheid: gehard tot 49 HRc
Kap: fijn (60 ‘cuts’ per cm²)
Vorm: driehoek
Materiaal: koolstofstaal

Deze Narex riffelrasp met driehoekige vorm heeft een totale lengte van 180 mm. De riffelrasp is gemaakt van koolstofstaal, gehard tot Rockwell 49. Met deze riffelrasp kunt u goed werken op, onder andere, hout, plastic en speksteen.

De Narex riffelraspen hebben een fijne kap, van 60 tanden per cm ². Aan de zijkanten van de fijne kap, heeft de rasp een scherpe en gebogen vertanding. Dit is te zien op de derde foto. Door deze vertanding kunt u nóg beter in de hoeken werken met deze rasp.

Deze tweezijdige rasp is handgekapt en speciaal ontwikkeld om in krappe en onregelmatig gevormde plekken te raspen. Dankzij de vorm en grootte is deze rasp geschikt voor moeilijk bereikbare plekken en rondingen. Hierdoor is het de ideale rasp voor het werken aan detail- en precisiewerk.

Handgezette raspen functioneren anders dan machinaal gezette raspen. Ze snijden sneller én laten een verrassend goed werkoppervlak achter. Dit komt door de uitstekende oppervlaktekwaliteit van de rasp, extra scherpte én de enigszins onregelmatige spatiëring van de tanden. Hierdoor krijgt u geen groeven en krassen in het materiaal. Daarnaast blijven handgezette raspen vaak langer scherp.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.