Oliën

Oliën
« Terug naar overzicht

Chestnut lemon oil 500 ml

  • Artikelnummer: 18138
  • Prijs per bus:
  • € 16,35 incl. BTW
    € 13,51 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Inhoud: 500 ml in blik

 

Tip! Test voor gebruik op het daadwerkelijke oppervlak de olie uit op een proefstuk. Ook transparante of kleurloze olie geeft een andere tint aan het hout.

Lemon Oil is een matglanzende, niet plakkende afwerking voor op onbehandeld hout, met een lichte citroengeur. Het benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout en heeft door de citroengras olie een lekker aroma. Lemon Oil oxideert niet en heeft een waterresistente afwerking. Het is ideaal voor de afwerking van de binnenkant van kasten en laden. Wrijf deze waterdichte afwerking met een zachte doek in het hout. De citroenolie kan ook gebruikt worden bij het houtdraaien, door de doek horizontaal tegen het werk te drukken. Het werkstuk zal er stralend uitzien!

Gebruiksaanwijzing
Lemon oil kan alleen gebruikt worden op onbehandeld hout. Alle andere afwerkingen inclusief andere oliën moeten compleet verwijderd worden voor behandeling. Eventueel opgebrachte beitsen moeten eerst goed drogen. Nadat het hout heel fijn is afgewerkt, kan de Lemon Oil royaal worden opgebracht met een kwast of doek. Laat het 15 minuten intrekken en neem de overtollige olie af met een schone droge doek. Laat de olie 24 uur uitharden. Als er meer lagen gewenst zijn eerst 24 uur laten drogen, fijn opschuren en de olie weer aanbrengen. Wood Wax 22 kan gebruikt worden over de olie als glanzende finish. Kwasten kunnen in terpentijn worden schoongemaakt. Gebruikte doeken in afgesloten potten bewaren of plat te drogen leggen.

Met dit blik Lemon Oil van 500 ml kunt u één laag met ongeveer een oppervlakte van circa 6 tot 7 vierkante meter bestrijken.

Tip! Test voor gebruik op het daadwerkelijke oppervlak de olie uit op een proefstukje. Ook transparante of kleurloze olie geeft een andere tint aan het hout.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.