Oliën

Oliën
« Terug naar overzicht

Osmo Speciale Hardhoutspray 008 kleurloos 400 ml

  • Artikelnummer: 29270
  • Prijs per stuk:
  • € 29,90 incl. BTW
    € 24,71 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Inhoud: 400 ml spuitbus
Kleur: kleurloos

Op glad hout geschikt voor 5m² bij 2 lagen!

Tip! Test voor gebruik op het daadwerkelijke oppervlak de olie uit op een proefstuk. Ook transparante of kleurloze geeft een andere tint aan het hout.

Deze hardhoutspray is een kleurloze afwerking voor hardhouten tuinhout zoals uw tuinset, loungeset, schuur, pergola, schutting, prieel of veranda. Het beschermt, verzorgt en verfraait tuinmeubels en terrassen uit teak, iroko, bankirai en andere hard- en edelhoutsoorten. Tevens geschikt voor de behandeling van andere houtsoorten en als afwerking van met kleur behandeld hout.

Osmo Speciale Hardhoutolie 008 is een kleurloze en water- en vuilafstotende olie die de natuurlijke houtstructuur benadrukt. Het is zeer zuinig en makkelijk te verwerken. De olie dringt diep door in het hout. Het heeft daardoor een vochtregulerende werking en vermindert krimpen en scheuren van het hout. De olie heeft een open-poriënstructuur en kan niet scheuren, afbladderen of schilferen. Ter opfrissing van het hout brengt u een nieuwe laag aan. Schuren niet nodig.

Gebruik: spray goed schudden en een proefstukje spuiten. Spuitafstand 25 cm. Na het aanbrengen circa 12 uur bij goede ventilatie lagen drogen en een tweede keer aanbrengen. Spuitkop na gebruik goed reinigen.

Let op! Ook kleurloze spray verandert de kleur van het hout. Test altijd eerst uit op een proefstuk.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.