Wassen

Wassen
« Terug naar overzicht

Chestnut microcrystalline wax 225 ml

  • Artikelnummer: 18151
  • Prijs per bus:
  • € 17,25 incl. BTW
    € 14,26 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Inhoud: 225 ml in blik

Chestnut's microcrystalline was is geschikt voor het afwerken van houtdraaiwerk. Naast houtdraaiwerk, kan de was ook gebruikt worden voor meubels, houtsnijwerk of andere houten objecten. Microcrystalline Waxen zijn dichter qua structuur, meer flexibel en hebben een hoger smeltpunt dan andere gemixte wassen. Door het gebruik van was van hoge kwaliteit komt er een sterk product tot stand dat waterresistent is en nog steeds een goede glans afgeeft. De was geeft weinig geur. Ideale was voor gebruik op hout wat veel aangeraakt wordt.

Gebruiksaanwijzing
Prepareer het hout als gewoonlijk en dicht het af met een van de Chestnut Products Sealers, voor het gebruik met Microcrystalline Wax. Alhoewel Microcrystalline Wax over de meeste oliën en wassen gebruikt kan worden, test dit altijd bij het renoveren van een al bestaand stuk werk. Gebruik een schone doek en smeer een dunne laag over het gehele oppervlak. Na 20 minuten kan het voorwerp opgepoetst worden met een doek of een Chestnut Products Polishing kwast tot een diepe glans. Microcrystalline Wax kan ook gebruikt worden met een zachte lappenschijf, volg de gebruiksaanwijzing hierboven en verkrijg een harde, hoogglanzende afwerking.

Gebruiksaanwijzing: wrijf de was met een schone, drge doek goed uit over het hout. Wees zuinig! Met een beetje was kunt u een groot oppervlak insmeren.

Droogtijd: ca. 20 minuten

Gebruik: ca. 6-8 meter2 per liter

Compatibiliteit: u kunt Microcrystalline was gebruiken bovenop Chestnut sealer, olie of WoodWax. Niet te veel!

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.