Wassen

Wassen
« Terug naar overzicht

Chestnut woodturner's stick wax

  • Artikelnummer: 18183
  • Prijs per stuk:
  • € 7,70 incl. BTW
    € 6,36 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Inhoud: stick van 35 gram

Het blokje was is ideaal voor bij het houtdraaien. Woodturners’ Stick Wax geeft een langdurige, hoogglanzende afwerking. Gebruik eerst een Chestnut Products Sanding Sealer. Heeft u uw werkstuk gedraaid en wilt u deze afwerken, dan kunt u dit blokje tegen het draaiende object houden en zo deze afwerken. Door de hitte smelt de was in het hout en bedekt het hele voorwerp. Houd het blokje niet te lang op één plek. Daarna, terwijl de bank nog draait, verwijder voorzichtig de overtollige was met een schuurdoek werkend naar één kant. Als laatste, gebruik een papieren doek om een hoogglanzende laag te verkrijgen.

Het gebruik op hout gaat eenvoudig doordat het geen pure, massieve was is, maar een mix van diverse wassoorten. Deze was is een mengsel van bijenwas en carnaubawas. Carnaubawas is de was die zich bevindt in de bladeren van de carnaubapalm (Copernicia prunifera). Het is de hardst bekende natuurlijke was en wordt in pure vorm omschreven als harder dan beton. Vanwege deze eigenschap wordt ze toegevoegd aan meubelwassen.

Woodturners’ Stick Wax geeft een langdurige, hoogglanzende afwerking. Gebruik eerst een Chestnut Products Sanding Sealer. Om aan te brengen, houd de stick tegen het werk terwijl het draait op de draaibank, door de hitte smelt de was in het hout en bedekt het hele voorwerp. Daarna, terwijl de bank nog draait, verwijder voorzichtig de overtollige was met een schuurdoek werkend naar één kant. Als laatste, gebruik een papieren doek om een hoogglanzende laag te verkrijgen..

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.