Wassen

Wassen
« Terug naar overzicht

Osmo 1101 blanke was 2500 ml

 • Artikelnummer: 29345
 • Prijs per stuk: € 101,00 incl. BTW
 • Aanbieding prijs per stuk:
 • € 90,90 incl. BTW
  € 75,12 excl. BTW
 • Aanbieding tot: 30 juni 2021
 • Verzendkosten € 4,90
 • Aantal:
 • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
 • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Inhoud: 2500 ml, blik

Osmo blanke was (voor binnen) is uitermate geschikt als afwerklaag voor tropische houtsoorten (Merbau, Wenge, Jatoba etc) welke veel eigen stoffen bevatten - geschikt voor alle afwerktechnieken zoals wissen, vegen, poetsen en spuiten!

Toepassing
Osmo blanke was wordt binnenhuis gebruikt om een zijdemat eindresultaat te realiseren. Dit product is gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën en wassen. Na behandeling van uw vloer met Osmo blanke was kan uw hout blijven ademen, vocht kan ontsnappen en het uitzetten van uw hout wordt zichtbaar verminderd. Osmo blanke was is zeer geschikt voor het bewerken van ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en heeft de unieke eigenschap dat het makkelijk te verwerken is en dat u zelfs met 1 enkele laag een zijdemat glad oppervlak realiseert. Bovendien werkt Osmo blanke was waterafstotend, is slijtvast en beschermt uw vloer tegen vlekken zoals dranken.

Gebruiksaanwijzing
Voordat u Osmo blanke was gaat aanbrengen, dient u eerst het te bewerken oppervlak goed schoon en droog te maken. Ook dient uw vloer vrij te zijn van oude afwerklagen. Osmo blanke was hoeft niet verdund te worden omdat het product gebruiksklaar wordt geleverd. U brengt het product in 2 lagen aan met een kwast in de richting van de houtnerf. De eerste laag dient dik te worden aangebracht en de tweede laag dun. Nadat u Osmo blanke was heeft aangebracht kunt u de eventuele wasrestanten afvegen na 30 minuten. Houdt er wel rekening mee dat het hout 12 uur moet drogen.

Aantal lagen
Bij onbehandeld hout twee lagen, in geval van renovatie is in de regel één laag voldoende op een schone ondergrond - zonder schuren! 1 liter is voldoende voor één laag van ca 16 m².

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.