Verbindingsproducten

Verbindingsproducten
« Terug naar overzicht

Kreg Limited Edition meubelmakerset

 • Artikelnummer: 32405
 • Prijs per set: € 146,00 incl. BTW
 • Aanbieding prijs per set:
 • € 119,00 incl. BTW
  € 98,35 excl. BTW
 • Aanbieding tot: 31 maart 2021
 • Verzendkosten € 4,90
 • Aantal:
 • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
 • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: KR-KHI-PROMO-20

Inhoud:
- 2x Kreg Classic 2" snelspan werkstukklem 51 mm
- 1x Kreg Concealed Hinge Jig boormal voor potscharnieren inclusief 35 mm boor
- 1x Kreg Drawer Slide Jig montagehulp voor ladegeleiders
- 1x Kreg Cabinet Hardware Jig boorsjabloon voor meubelgrepen

Met de Limited Edition Kreg meubelmakerset was het maken van meubels en keukens maken nog nooit zo eenvoudig! Deze set bevat hulpstukken om nauwkeurig en snel te kunnen werken.

Kreg snelspan werkstukklem 51 mm
Kreg snelspanklem voor het klemmen van een werkstuk met een maximaal bereik van 57 mm (2 1/4"). De klem kunt u los gebruiken en daarmee direct klemmen op het werkstuk of in de draagbare houder of R3 verbindingssysteem.

De werkstukklem klemt perfect bij elke materiaaldikte tussen 0 en 57 mm. Er zit een instelling in het handvat om de krachtoverbrenging aan te passen; zwaarder of lichter.

Kreg Concealed Hinge Jig boormal voor potscharnieren inclusief 35 mm boor
Kreg 'Concealed Hinge Jig' boor en boormal voor het eenvoudig plaatsen van (keuken)kastscharnieren. Het plaatsen hiervan vergt precisie, anders kijkt u jarenlang tegen scheef hangende (keuken)kastjes aan.

Met deze boormal kunt u snel herhaaldelijk gaten boren voor potscharnieren (ook wel euroscharnieren genoemd). De boormal heeft een nauwkeurige positionering van het scharnier door middel van index-labels.

Tip! Gebruik altijd twee klemmen om de boormal vast te zetten.

Kreg Drawer Slide Jig montagehulp voor ladegeleiders
Met dit Kreg montagehulpstuk monteert u eenvoudig ladegeleiders. De lichtgewicht kunststof geleiders zijn af te stellen met twee stelpootjes, waardoor u ladegeleiders altijd perfect haaks op de frontzijde monteert.

Bepaal de diepte van de stelpoten. Haak de ladegeleider achter het frame van de kast. Klem vast met een klem. Leg de ladegeleider op het montagehulpstuk en bevestig de geleider aan het frame. Minimale kastdiepte 355 mm.

Het montagehulpstuk is ook te gebruiken bij het plaatsen van de lade. Draai dan het hulpstuk naar buiten, zodat de lade op het hulpstuk rust.

Kreg Cabinet Hardware Jig boorsjabloon voor meubelgrepen
Met het 'Cabinet Hardware Jig' boorsjabloon van Kreg boort u altijd de gaten voor handgrepen op de juiste plaats. Het sjabloon kan van grote hulp zijn bij repeterende werkzaamheen, zoals bij het fabriceren of monteren van een keuken of kastenwand.

Dit boorsjabloon is in twee richtingen in te stellen. De afstand tot de rand kan worden ingesteld van 25 tot 127 mm. De onderlinge gatafstand is in te stellen van 0 tot 127 mm. Het sjabloon is daardoor geschikt voor meubelknoppen en meubelgrepen met een gatafstand van maximaal 127 mm.

Het boorhulpstuk is voorzien van twee afneembare boorgeleiders. De boorgeleiders helpen u om rechte gaten te boren. Deze gehard stalen boorgeleiders zijn voorzien van een 3/16" inch gat. Gebruik het boorhulpstuk in combinatie met een boor van 3/16" of Ø 4,5 mm (niet meegeleverd).

Video over de Kreg Concealed Hinge Jig boormal voor potscharnieren.

 

Video over de Kreg Drawer Slide Jig montagehulp voor ladegeleiders.

 

Video over de Kreg Cabinet Hardware Jig boorsjabloon voor meubelgrepen.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.