Verbindingsproducten

Verbindingsproducten
« Terug naar overzicht

Kreg Limited edition set Pocket-Hole Jig 320 + Kreg snelspan werkstukklem 51 mm

  • Artikelnummer: 33117
  • Prijs per set:
  • € 53,25 incl. BTW
    € 44,01 excl. BTW
  • Verzendkosten € 4,90
  • Aantal:
  • Levering uit voorraad Levering uit voorraad
  • Gerelateerde producten  Gerelateerde producten

Fabrikantnummer: KPHJ320-PROMO-20INT

Schacht boor: 6,35 mm (1/4”)
Aansluiting boor: zeskant
Boordiameter: Ø 9,5 mm

Min. materiaaldikte: 13 mm (1/2”)
Max. materiaaldikte: 38 mm (1 1/2”)

Diepte klem: 51 mm (2")
Klembereik
: 57 mm (2 1/4")

Inhoud set:
- 1x Kreg snelspan werkstukklem 51 mm
- 2x boormal
- 1x afstandhouder
- 1x stappenboor
- 1x boorstop
- 1x schroefbit
- 1x klemadapter
- 1x materiaal diktemeter
- 1x Kreg schroeven 32 mm, 20 stuks
- 1x Kreg Blue Kote schroeven 64 mm, 20 stuks
- handleiding
- koffer

Deze Kreg limited edition set bestaat uit de Pocket-Hole Jig 320 en de Kreg snelspan werkstukklem 51 mm.

De Kreg Pocket-Hole Jig is een makkelijk in gebruik te nemen boor- en deuvelhulpstuk. Het is het ideale hulpstuk voor DIY projecten en maakt het repareren van onder andere uw stoelen en tafels thuis een stuk makkelijker. Of u nou weinig ervaring heeft of al jaren prachtige resultaten boekt, dit hulpstuk is door iedereen te gebruiken. Het biedt u eenvoud, veelzijdigheid en gemak.
De Kreg Pocket-Hole Jig biedt u de duurzaamheid en waarde die u van Kreg gewend bent. Het maakt het behalen van goede resultaten een stuk gemakkelijker.  

Het instellen van het hulpstuk werkt simpel. De boormallen hebben een dikte stop aan de onderkant. De dikte van uw materiaal kunt u opmeten met de meegeleverde materiaal diktemeter. De maten zijn als volgt: ½”, ¾”en 1 ½” (13, 19 en 38 mm). Deze maten komen overeen met de dikte stop op de boormallen, waardoor u deze perfect kunt afstellen. U schuift de mal met de dikte stop tegen de zijkant of de kopse kant van uw werkstuk en dan klemt u de mal vast. De meegeleverde klemadapter past precies in de uitsparingen van de mal én de afstandhouder. De Kreg snelspan werkstukklem past uitstekend in de klemadapter. De klemadapter is ook in grootte te verstellen, waardoor Kreg klemmen van verschillende maten te gebruiken zijn. Door het antislip oppervlak hoeft u niet bang te zijn dat de mal gaat schuiven.

U kunt meer afstand tussen de boormallen creëren, door de afstandhouder ertussen te klikken. Deze afstandhouder is eenvoudig los en vast te maken door een simpele schuif- en draaibeweging.
Wilt u nog meer afstand? Dan draait u de mallen los waardoor u ze apart van elkaar kunt gebruiken. Ook kunt u nog meer afstandhouders toevoegen, deze zijn los verkrijgbaar.

Op de stappenboor, met een diameter van Ø 9,5 mm zijn dezelfde maten aangegeven als op de dikte stop en diktemeter. U kunt de stappenboor simpel instellen door de boorstop op de juiste maat vast te draaien. Dit kan met de meegeleverde diktemeter. Deze is namelijk ook te gebruiken als inbussleutel.

U boort door tot de stop tegen de mal aan komt. Zo boort u elke keer de juiste diepte. U hoeft niet te schatten en u hoeft u ook geen zorgen te maken of u wel goed boort. Zo maakt u makkelijk en snel pocket-holes!

Deze set wordt geleverd met twee boormallen, een afstandhouder, stappenboor met boorstop, klemadapter, schroefbit, materiaal diktemeter, schroevenset 32 mm, Blue kote schroevenset 64 mm en een handleiding. Dit alles samen in één koffer. Daarnaast ontvangt u bij deze set ook de Kreg snelspan werkstukklem 51 mm.

Deze set is geschikt voor materialen met een minimale dikte van 12 mm en een maximale dikte van 38 mm.

Bekij hieronder de instructievideo.

Wees de eerste die een beoordeling schrijft!

Naam:
E-mailadres: *
Plaats:
Waardering:
Beoordeling:
* Het email adres wordt niet getoond! Alleen voor eventuele feedback.

U kunt maximaal 3 producten vergelijken.

Ga naar de vergelijkpagina of verwijder de huidige producten in de vergelijker.